Jump to content
IGNORED

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

nautilus

Recommended Posts

Posted
40 minutes ago, dekki said:

износио хвалоспеве о полицајцу Папићу

Slučaj „gepekovanje“ u kom se pominje Papić: Pojavio se snimak posle godinu i po

A potom ga je, objašnjava, napao i komšijin sin Goran Papić, doskorašnji zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, koji se u javnosti označava kao kum nekadašnjeg prvog čoveka MUP-a, a danas ministra odbrane Nebojše Stefanovića.

„Evo ga momenat napada, evo, udara me. Udara me ponovo, prilazi Antonijević, zajedno me guraju na zemlju“, kaže Pejović.

N1: Sad su Vas oborili na zemlju…

Pejović: I prilazi Papić i viče: „Ubij đubre!“. Evo, pogledajte, tu me šutiraju.

Kad se šutiranje završilo, na ruke su mu stavljene lisice.

„Op, pravac zadnje sedište škode, a ja kažem gepek. Moja supruga tu plače“, priča Pejović.

Posted
14 minutes ago, yabadaba said:

Meni taj snajper ne liči na ozbiljan snajper. Liči mi na običnu pušku sa optikom. I ono upucavanje u stojećem stavu mi ne deluje logično. 

ма наравно, иоле озбиљан стрелац ће пуцати са неког наслона, чак је и рука несигурна. нисам сконтао какве је блиндиране ствари помињао онај лудак али оваква пушка дефинитивно није нешто што се користи против блиндираних аутомобила, на пример. за то постоје антиматеријалне пушке већег калибра. ово са слике ми личи на нешто 7.62 нато, или тако неки стандардни војни калибар. антиматеријалне пушке су углавном 12.7 милиметара.

Posted

Snajperi su vec korisceni i u Crnoj Gori i u Bosni. Meni zanimljivo kako ovi Vucicevi tebloidi sada potenciraju nekog Papica da je cuvao Bjelivuka, a on Stefanoviceva struja. Ozbiljan sukob unutar mafijaske organizacije zvane SNS.

Posted (edited)

Ovi Belivukovi manijaci kao ekipa Marla iz Žice. Sa razlikom da veze ovih nažalost idu do vrha države.

Edited by Facundo Orellana
  • +1 2
Posted

Gledam ‘Put osvete’.Kakva ludacka mesavina mafijaskog stila porodica,krvnih veza i kartela J.Amerike.

Posted

To za saradnju se videlo sinoć u ovom snimku kada ovaj nišlija čita poruke koje je razmenjivao sa Belivukom

Posted (edited)

Da li se negde pominjao Ugovor USA i Srbije o izručenju, novi iz 2019. godine  koji u čl.  17. propisuje pojednostavljeno izručenje - predaja SAD "bez daljih procedura, uz saglasnost osumnjičenog". S obzirom da DEA sprovodi operativne mere na teritoriji Srbije i Bugarske, "u saradnji sa organima ove dve zemlje", mislim da je početak efektivne primene ovog ugovora napravilo nekome veliki problem, pogotovo uz sudije i tužioce koji bi se "oteli kontroli".

Edited by halloween