Popular Post Ratamahatta Posted October 20, 2022 Popular Post Posted October 20, 2022 Milos Bikovic moze da odigra Dixy 5 6
SNARC Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 2 minutes ago, Plajvi said: Milos Bikovic moze da odigra Dixy Ali da Ljuba Bandovic daje glas...kad je Cune vec rahmetli. 2 2
dragance Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 13 hours ago, radisa said: Nemojte da vas mrzi da pročitate, odlično štivo... https://www.danas.rs/vesti/drustvo/birn-dosao-do-neobjavljenog-iskaz-slobodana-milenkovica-o-pritiscima-iz-voa-i-bia-da-se-jovanjica-zataska/ Treba li više dokaza o kakvoj se mafiji na vlasti radi? Seme im se zatrlo. Odoh na Laugh topic da se smirim.
borris_ Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 (edited) Koluvija na LinkedIn-u 🤣 Edited October 21, 2022 by borris_ 1
SNARC Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 Ja sam otprilike bio na korak od saradnje sa Koluvijom...pola koraka .
Mil@n Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 1 hour ago, SNARC said: Ja sam otprilike bio na korak od saradnje sa Koluvijom...pola koraka . Pola koraka je verovatno dovoljno da se naduvaš... 2
Lord Protector Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 (edited) UHAPŠENA DVOJICA "TELOHRANITELJA" MALOG SENTE: Policajci iz odeljenja za droge pali zbog zlostavljanja i mučenja Quote Sektor unutrašnje kontrole MUP RS zajedno sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsio je dva inspektora Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije. Uhapšeni policajci, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, sumnjiče se za krivična dela zlostavljanje i mučenje, zloupotrebu službenog položaja kao i nanošenje teških telesnih povredda dvojici oštećenih. Kako saznajemo, uhapšeni policajci su Milan I. i Miloš K. Uhapšeni inspektori, javnosti su postali poznati u julu ove godine, kada su došli u Palatu pravde naoružani, u pratni svog načelnika Slobodana Milenkovića, zvanog Mali Senta, koji je bio pozvan da u svojstvu građanina da iskaz u Višem tužilaštvu u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, Milan I. i Mioš K. su uhapšeni zbog sumnje da su pretukli i mučili dvojicu mladića zbog navodnog duga. Naš izvor otkriva da se sumnjiče da su se mladićima predstavili kao policajci, potom ih vezali lisicama, a onda ih tako vezane brutalno pretukli i naneli im teške povrede. U Srbiji bi Eliot Nes i Djovani Falkone završili u zatvoru pod optužbom da su saradnici mafije. Užasno smo bolesno društvo. Ovo je uvertira pred otvoreni napad na Slobodana Milenkovića. Edited October 25, 2022 by slow 5 1 1
Lena Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 (edited) Jezivo. Dokle ovo može da ide i gde je to dno više Post se odnosio na ovo što je mraki postavio, ali može i na ovu drugu vest slobodno. Edited October 25, 2022 by Lena 4
Recommended Posts