July 28, 20222 yr 1 minute ago, Ptica trkacica said: Nije Neša slina, nego onaj ex-predsednik opštine Zvezdara, Jovičić beše. Palilula.
July 28, 20222 yr 3 minutes ago, Hamlet Strašni said: Palilula. Ups, ja pripojih Palilulu Zvezdari , a na Palilulu sam mislila u stvari. Što vole Snsovci da meću autolimare za predsednike opština. I kod mene je jedan takav predsednik
July 28, 20222 yr Ako me sećanje ne vara, bila je već informacija da su njih dvoje bili ranije u šemi, izašla mislim posle njegovog hapšenja.
July 29, 20222 yr 16 hours ago, Milosh76 said: Ako verujes tviteru, onda Nesa Slina... iz mladjih dana jesi ti slep?
July 29, 20222 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Jesam...sto pitas? Tebi lici na jednog, meni na drugog... sto je to problem? Ovaj ima tamne (tamnije) oci, Nesa neke svetle i okrugliju glavu. Edited July 29, 20222 yr by Moonwalker
July 29, 20222 yr Meni je on toliko odvratan, da zaista ne obracam paznju na to. Skinuo sam sliku sa tvitera, nisu stavili ime, ali su pre toga pominjali njega... zaista ne znam sta je tacno tu problem. Jaka stvari da li je Slina ili neka druga Slina iz SNS.