Jump to content
IGNORED

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

nautilus

Recommended Posts

Posted (edited)

A otkad mi to verujemo u nekakve frakcije iliti snagu sline pa još hrkalovićke.. pa još kao slina njega prisluškuje :laugh:

Cela ova ekipa sa nevoljama i jovanjicama se našla na radaru DEA pa mu zavrnuli jaja. Sad ovaj sklanja dete, čisti i pravi nekakav narativ. Kontam da je slina najviše usran što je uopšte u igrokazu.

edit: 500-ti post, sad mogu pričam sa harperom :blush:

Edited by Kenji
  • +1 1
Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

sad je sve mnogo jasnije

:fantom:

ovako demon izgleda. 

• +1 1
Posted
14 minutes ago, Kenji said:

A otkad mi to verujemo u nekakve frakcije iliti snagu sline pa još hrkalovićke.. pa još kao slina njega prisluškuje :laugh:

Cela ova ekipa sa nevoljama i jovanjicama se našla na radaru DEA pa mu zavrnuli jaja. Sad ovaj sklanja dete, čisti i pravi nekakav narativ. Kontam da je slina najviše usran što je uopšte u igrokazu.

edit: 500-ti post, sad mogu pričam sa harperom :blush:

Ovo...di-i-ej se pominjala jos kada su Hrkalovicku sklanjali..kanda su pustili pipke toliko da su saznali sve i isli dotle da su Koluvijinog sofera uhapsili sa heroinom pre neki dan. 

Alek je verovatno dobio nekakav ultimatum da resava i kada je ostao na cistini, krenuo je da spasava nejakog Danila i brata Andreja, time sto ce izmisljati neka prisluskivanja  i podmetati Dijanu i Velju nevolju.

Lepo je sto neko od gore to vidi sve..i ne, nisam religiozan.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Koja je razlika?

Ne razumem. 

Posted

cela ova prica oko dva klana, plus umesanost drzava, to je toliko zanimljivo da moze da se snimi ozbiljna serija. narcos blakan iz 3 dela, dvedesete, zemunski klan i sad ovo. do skoro sam mislio da je zemunski klan mozda najjaca prica, ali mislim da je ovo za koplje iznad, a nije se ni zvrsilo. 

Posted

Ko bi igrao Predraga Sasu?

• Haha 5
Posted
17 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

cela ova prica oko dva klana, plus umesanost drzava, to je toliko zanimljivo da moze da se snimi ozbiljna serija. narcos blakan iz 3 dela, dvedesete, zemunski klan i sad ovo. do skoro sam mislio da je zemunski klan mozda najjaca prica, ali mislim da je ovo za koplje iznad, a nije se ni zvrsilo. 

Ima svega. Jedan top detalj je kad Hrkalovićka menja ime u Boginja Mafije. Ovo je jače od zemunskog klana, sačekaj samo malo da isplivaju stvari, evo počelo je da se priča o Goksiju za koga se već 6 meseci priča da je završio kao Džamal Kašogi. 

Posted
15 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ko bi igrao Predraga Sasu?

Dragance naš :D

• +1 2
  • Haha 1
Posted
36 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Blede ti secanja na zemunski klan, ovo je neuporedivo sa njima.

• +1 1
Posted
Just now, djeneralche said:

Blede ti secanja na zemunski klan, ovo je neuporedivo sa njima.

Ne blede mi, znam sve o tome, samo mislim da ovde ima vise slojeva.

Posted (edited)

kad tj gde je hrkalovićka promenila ime u boginju mafije

krušik, afera prisluškivanje, kavači vs škaljari, jovanjica...

sve je to uvezano sa ovim danas

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Moj je utisak da tog prisluskivanja nije ni bilo nego da je sve to izmisljeno da bi se dobilo povod za ova hapsenja i da se krivica za sva zezanja svale na ljude koji nisu u uzem krugu oko predsednika.

Koluvija ako je i imao cemu da se nada..sada tesko da moze.

Posted
14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ne blede mi, znam sve o tome, samo mislim da ovde ima vise slojeva.

I gde je sada ubijeni premijer, Legija, Zveki, crvene beretke. Za jedno vece pohapseni svi, tada je moralo da se organizuje vanredno stanje.

• +1 2
Posted
23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kad tj gde je hrkalovićka promenila ime u boginju mafije

Rešenjem Gradske uprave, odeljenje Zvezdara, od 19. 7. 2019. promenjeno je lično ime Dijana Hrkalović u novo lično ime Nika Rina

Rešenjem Gradske uprave, odeljenje Voždovac, od 27. 11. 2019. promenjeno je lično ime Nika Rina u lično ime Dijana Hrkalović