Kenji Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) A otkad mi to verujemo u nekakve frakcije iliti snagu sline pa još hrkalovićke.. pa još kao slina njega prisluškuje Cela ova ekipa sa nevoljama i jovanjicama se našla na radaru DEA pa mu zavrnuli jaja. Sad ovaj sklanja dete, čisti i pravi nekakav narativ. Kontam da je slina najviše usran što je uopšte u igrokazu. edit: 500-ti post, sad mogu pričam sa harperom Edited February 4, 2021 by Kenji 1
nisam ja Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: sad je sve mnogo jasnije ovako demon izgleda. 1
SNARC Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 14 minutes ago, Kenji said: A otkad mi to verujemo u nekakve frakcije iliti snagu sline pa još hrkalovićke.. pa još kao slina njega prisluškuje Cela ova ekipa sa nevoljama i jovanjicama se našla na radaru DEA pa mu zavrnuli jaja. Sad ovaj sklanja dete, čisti i pravi nekakav narativ. Kontam da je slina najviše usran što je uopšte u igrokazu. edit: 500-ti post, sad mogu pričam sa harperom Ovo...di-i-ej se pominjala jos kada su Hrkalovicku sklanjali..kanda su pustili pipke toliko da su saznali sve i isli dotle da su Koluvijinog sofera uhapsili sa heroinom pre neki dan. Alek je verovatno dobio nekakav ultimatum da resava i kada je ostao na cistini, krenuo je da spasava nejakog Danila i brata Andreja, time sto ce izmisljati neka prisluskivanja i podmetati Dijanu i Velju nevolju. Lepo je sto neko od gore to vidi sve..i ne, nisam religiozan. 1
theanswer Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 1 hour ago, Milosh76 said: Koja je razlika? Ne razumem.
Кристофер Лумумбо Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 cela ova prica oko dva klana, plus umesanost drzava, to je toliko zanimljivo da moze da se snimi ozbiljna serija. narcos blakan iz 3 dela, dvedesete, zemunski klan i sad ovo. do skoro sam mislio da je zemunski klan mozda najjaca prica, ali mislim da je ovo za koplje iznad, a nije se ni zvrsilo.
theanswer Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 17 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: cela ova prica oko dva klana, plus umesanost drzava, to je toliko zanimljivo da moze da se snimi ozbiljna serija. narcos blakan iz 3 dela, dvedesete, zemunski klan i sad ovo. do skoro sam mislio da je zemunski klan mozda najjaca prica, ali mislim da je ovo za koplje iznad, a nije se ni zvrsilo. Ima svega. Jedan top detalj je kad Hrkalovićka menja ime u Boginja Mafije. Ovo je jače od zemunskog klana, sačekaj samo malo da isplivaju stvari, evo počelo je da se priča o Goksiju za koga se već 6 meseci priča da je završio kao Džamal Kašogi.
Filozof manijak Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ko bi igrao Predraga Sasu? Dragance naš 2 1
Milošica Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) https://nova.rs/vesti/hronika/belivukova-grupa-spremna-na-sve-mozda-i-za-novi-12-mart/ I Jelena Zorić je ostavila prostor za "državni udar", "atentat na Vučića"? Interesantno. Interesantno je da je i Vuk Cvijić jutros na Novoj pohvalio neke strukture u policiji. Edited February 4, 2021 by Milošica
djeneralche Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 36 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: cela ova prica oko dva klana, plus umesanost drzava, to je toliko zanimljivo da moze da se snimi ozbiljna serija. narcos blakan iz 3 dela, dvedesete, zemunski klan i sad ovo. do skoro sam mislio da je zemunski klan mozda najjaca prica, ali mislim da je ovo za koplje iznad, a nije se ni zvrsilo. Blede ti secanja na zemunski klan, ovo je neuporedivo sa njima. 1
Кристофер Лумумбо Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Just now, djeneralche said: Blede ti secanja na zemunski klan, ovo je neuporedivo sa njima. Ne blede mi, znam sve o tome, samo mislim da ovde ima vise slojeva.
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (edited) kad tj gde je hrkalovićka promenila ime u boginju mafije krušik, afera prisluškivanje, kavači vs škaljari, jovanjica... sve je to uvezano sa ovim danas Edited February 4, 2021 by kud u maglu Simoviću
SNARC Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Moj je utisak da tog prisluskivanja nije ni bilo nego da je sve to izmisljeno da bi se dobilo povod za ova hapsenja i da se krivica za sva zezanja svale na ljude koji nisu u uzem krugu oko predsednika. Koluvija ako je i imao cemu da se nada..sada tesko da moze.
djeneralche Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 14 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Ne blede mi, znam sve o tome, samo mislim da ovde ima vise slojeva. I gde je sada ubijeni premijer, Legija, Zveki, crvene beretke. Za jedno vece pohapseni svi, tada je moralo da se organizuje vanredno stanje. 2
theanswer Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kad tj gde je hrkalovićka promenila ime u boginju mafije Rešenjem Gradske uprave, odeljenje Zvezdara, od 19. 7. 2019. promenjeno je lično ime Dijana Hrkalović u novo lično ime Nika Rina Rešenjem Gradske uprave, odeljenje Voždovac, od 27. 11. 2019. promenjeno je lično ime Nika Rina u lično ime Dijana Hrkalović
Recommended Posts