June 12Jun 12 1 minute ago, John Dies at the End said:Kakvih par odluka na stetu Dubaija u poslednjih par minuta ABA sudjenje klasicno. Ja cekam da dosude da je blokada cista Kabengelea a oni dosude kos jos i faul 🤣🤣🤣 gledam ne verujem.
June 12Jun 12 Dubai pokazao blizancima da ne mora da se potrose milioni da bi se napravila sampionska ekipa. Apsolutno najbolji u ABA cele sezone..
June 12Jun 12 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Dubai pokazao blizancima da ne mora da se potrose milioni da bi se napravila sampionska ekipa. Apsolutno najbolji u ABA cele sezone..Ne zajebavaj. Ozbiljne pare trosi Dubai.
June 12Jun 12 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Dubai pokazao blizancima da ne mora da se potrose milioni da bi se napravila sampionska ekipa. Apsolutno najbolji u ABA cele sezone..Jel ovo sarkazam?Ljudi potpisuju igrace na visegodisnje ugovore i salju ih na pozajmice u druge klubove (medju tim klubovima ima i Evroligasa), u timu imaju ja mislim vise igraca nego Zvezda (sto je svojevrsni podvig), placaju carter letove protivnicima da dodju u Dubai itd
June 13Jun 13 14 minutes ago, JPM said:Koga laže ovaj mungos Kamenjašević?Nemaju para kao Zvezda...nemaju. imaju više.
June 13Jun 13 29 minutes ago, Valk said:Kamenjaš misli nemaju para ako njega plaćaju baklavama.Kamenjasevic - direktor klubaKamenjas - igrac
June 13Jun 13 3 hours ago, JPM said:Koga laže ovaj mungos Kamenjašević?Nemaju para kao Zvezda...nemaju. imaju više.U upravo zavrsenoj sezoni jesu imali manji budzet od Cz i Prtzn-a. Za sledeću, ne verujem.
June 13Jun 13 Ne verujem da su i sad imali manji budzet.Petrusevu su dali 3 miliona po sezoni.Zvezda htela se isprsi sa 2.5m. Bilo nedoviljno.KabengeleBaconAndersonMekinlyMusaJos nekolicina od po milion.E sad, da su pametnije trosili, jesu.
June 13Jun 13 On 10. 6. 2026. at 19:32, JPM said:Jebote Musa mi je iritantan i kad igra protiv Partizana.Biće zanimljivo kad bude igrao za Partozan.
June 13Jun 13 21 hours ago, MeanM@ said:Tek će se sledeće godine kvalitetno usrati u ove naše projekteVratice Ostoja F4. Zna da u plejofu vise nema sanse.