July 18, 2025Jul 18 Mislim da je imao stint u Iranu između igračke i trenerske karijere u Rumuniju, al manje bitno..
July 18, 2025Jul 18 Iznenadilo me kada sam video podatak da je Kluž najgledaniji tim Evrokupa, imaju ekstra dvoranu za 10k ljudi. Ima da se smore kada dođu u Železnik ili Novo Mesto da igraju u gorim dvoranama i pred manje ljudi nego u Rumuniji.Potpisali su Tejlora, ex prvak Evrope sa Realom. Edited July 18, 2025Jul 18 by Nikodije
July 18, 2025Jul 18 Šveđanina Tejlora?A šta oni planiraju sa rumunskom ligom, kontam da je malo teško igrati EK, ABA i još jedno prvenstvo paralelno?
July 18, 2025Jul 18 2 hours ago, theanswer said:Mislim da je imao stint u Iranu između igračke i trenerske karijere u Rumuniju, al manje bitno..Pre Rumunije je bio u Iranu onda je u Rumuniji bio 10ak godina kao igrač, Kluž, Trgu Mureš., Temišvar.. i onda se vratio u Kluž.
July 19, 2025Jul 19 Chema de Lucas potvrdio informacije iz Grcke da je Joseph Girard III novi igrac Cedevita Olimpije. Prosle sezone je igrao u Litvaniji gde je imao prosecno 21 poen po utakmici uz 41.5% suta za 3 poena.
July 19, 2025Jul 19 Basketball Sphere prenosi da ce proslogodisnji centar Nancy-ja Shevon Thompson potpisati ugovor sa Spartakom.
July 19, 2025Jul 19 Kabengele parafirao sa Dubaijem. Čini mi se da će ova domaća osnova™ u sastavu Prepelič, Anđušić, Dangubić i Kamenjaš igrati aba uglavnom.
July 20, 2025Jul 20 Nathan Mensah posle prve sezone u Evropi koju je proveo u Olimpijakosu i Makabiju potpisao ugovor sa Kluzom.
July 20, 2025Jul 20 ne umeju da stanuWith the new season, the Cedevita Olimpija backcourt will be stronger with the addition of the top scorer of the Lithuanian LKL League. Joseph Girard III, that has been playing for the first time in Europe in the 2024/25 season, playing for Nevėžis Kėdainiai, is coming to Ljubljana.
July 20, 2025Jul 20 flecer megi dobija ozbiljnu konkurencijuovaj lik ima 41,5% za 3 na maltene 9 pokusaja po utakmiciprocenti na koledzu govore da to nije izuzetak, nego pravilosa druge strane bek belac od 185, razumno je pretpostaviti da nije defanzivna zverbice zanimljiva cedevita u svakom slucaju
July 20, 2025Jul 20 zanimljivo da jos uvek nema kalendara lige. verovatno ga sklapaju tako da veciitima i dubajiu maksimalno olaksaju i uklope u raspored evrolige.
July 20, 2025Jul 20 5 minutes ago, Nikodije said:zanimljivo da jos uvek nema kalendara lige. verovatno ga sklapaju tako da veciitima i dubajiu maksimalno olaksaju i uklope u raspored evrolige.Jok i ne. Ima slobodno kolo da bude u duplom EL 1/1
July 20, 2025Jul 20 Just now, *edited by mod said:Jok i ne. Ima slobodno kolo da bude u duplom EL 1/1to sigurno. posto ce se igrati 24 kola (umesto 30) to im daje fore da jos 6 puta naprave neku rupu. tipa da liga kasnije pocne, da se preskoci kolo oko nove godine i slicno.btw mislim da je 24 ili 26 utakmica malo za ove nase klubove koji ce igrati samo aba, a to su mega, fmp i borac. Edited July 20, 2025Jul 20 by Nikodije