July 20, 2025Jul 20 ma nece niko igrati samo 24, tu ce em ekipe koje igraju evropu, em ima playin, POmene nervira sto nema onog pregleda svih klubova pojacanja/odlasci sto ima svake godine na sajtu ABAubacice jos verovatnoborac i split za sad jedini od starosedelaca ne rade nista po pitanju rosterabas ce biti sranje ako se borac raspadne sad kad ima solidnu (mladu) osnovu
July 20, 2025Jul 20 borac ce odigrati 26 utakmica max u aba, i onda cekati da se ukljuci u domacu ligu.aba sajt je los i generalno slabo rade na mrezama, moralo bi to bolje.
July 20, 2025Jul 20 meni je ok aba sajtdo pre neku godinu liga je imala 14 klubova i 26 kolavoleo bih naravno da ima vise, al jbgne znam kako grci, oni imaju 12 klubova, to je jedina liga koju igraju, jbt 22 kola to je bas malo
July 20, 2025Jul 20 Oli i PAO još pokvareniji od naših blizanaca koji su skratili aba, maksimalno se štede u domaćoj ligi da im ne bi smetala u evropskim ambicijama
July 20, 2025Jul 20 pa damogu zamisliti na sta bi licila klsodvratno je to evropsko shvatanje sporta i takmcienje klubova koji nisu ravnopravni ni po kom osnovumozda gresim, ali imam utisak da npr litvanci, iako je zalgiris jasno prvi, a lijetvus drugi klub ni izbliza sve ostalo ne podredjuju njima
July 22, 2025Jul 22 Možda nam treba topik za renesansu subotičke košarkeElem, Spartak je produžio Cerovinu, Nikolića i Momirova i potpisao Igora Drobnjaka, Rebu bebu, Uroša Banjca iz Vojvodine i dva amerikanca Kenedija koji dolazi iz Trefl Sopota i Tompsona koji dolazi iz druge lige Francuske iz Nansija Edited July 22, 2025Jul 22 by theanswer
July 22, 2025Jul 22 pozitivno je sto su zadrzali ovu trojicu, ali pojacanja bas i nisu impresivna. a mozda tek treba da dovedu udarne igle™.
July 22, 2025Jul 22 Bila je neka priča da je klub kupio dodatnu tribinu da se instalira u hali, ali da grad ne daje dozvolu, jer je njihova hala i šta ima sad tu da se modernizuje
July 22, 2025Jul 22 6 minutes ago, goofs said:Bila je neka priča da je klub kupio dodatnu tribinu da se instalira u hali, ali da grad ne daje dozvolu, jer je njihova hala i šta ima sad tu da se modernizujeRešeno, dali su dozvolu nakon pretnje kluba da će igrati u Osijeku ili Segedinu ako se to ne reši.
July 22, 2025Jul 22 bas me zanima kako ce to izvesti, ona hala je jedno od cudnijih gradjevinskih zdanja koje sam videoa bilo je toga prilicno u socijalistickom bloku zemalja pohvalno je sve sto se desava u subotickoj kosarcija naravno pomalo zavidim i nerviram se sto su lagano preskocili boracali, naravno, nije spartak ni ti ljudi krivi, sto se u borcu i cacku ponasaju kako se ponasajuzao mi je samo sto nisu svojevremeno pustili vuka popovica da preuzme klub, siguran sam da bi borac danas bio najmanje na tom nivounego ne znam gde bih sa vesti da je bokan postao predsenik kosarkaskog saveza crne gorenema, vidi se da smo dva oka u glavina nas izbor covica, odgovaraju jednako kvalitetno
July 22, 2025Jul 22 4 minutes ago, goofs said:Petrušev kod Dubljana, sad već ozbiljan tim pakuju.globtrotersi
July 23, 2025Jul 23 Dubai da je Partizan ili Zvezda i da je domaćin u Beogradu 19 utakmica otišao bi na f4.
July 23, 2025Jul 23 5 hours ago, goofs said:Petrušev kod Dubljana, sad već ozbiljan tim pakuju.`Ajmo najverniji:Sina Zvezdi iz narucjaoteo je zulumcarsada kune svoju sudbusto je Janicar....