Nikodije Posted April 13 Posted April 13 6 hours ago, *edited by mod said: Bilo bi zanimljivo videti ko bira. Biraju treneri sa 85% glasova, novinari 10 i navijači 5. Utoliko mi je ovo glasanje čudnije, jer treneri valjda gledaju. 1
smooth.Op Posted April 13 Posted April 13 Basketaš Majstorović kad je bio kod Jao Mileta, priča doživljaje iz mlađih kategorija. I kaže, udvaja te Branko Lazić - sam 1
Wilde Posted April 13 Posted April 13 10 hours ago, Nikodije said: Ti ljudi što dele nagrade ne gledaju košarku već se ta nagrada za defanzivca deli po difoltu, jer eto Lazić je poznat kao vrhunski defanzivac. Da su gledali pažljivije mogli su da vide kako Malovec iz Mege brani od 1 do 5 sve, dečko će biti odbrambena zver, i baš bi bila fora da je on to dobio, npr. Ili recimo Lakić iz Zadra, brani i preuzima sve. To su mladi momci, značilo bi im. Ali ne, mora Lazić. U sezoni 21/22 trebalo je da je dobije Holins, ali jbg stranac, plus Lazićeva reputacija. 2
nahbar Posted April 13 Posted April 13 On 8. 4. 2024. at 12:01, б1lme3 said: da nije bilo nakaradnih odluka pred zadnje kolo, itekako bi se borili za opstanak/baraz plus tu je i borba za PO liga koja menja pravila i to ona od sustinske vaznosti u toku takmicenja je sprdnja od lige ja volim aba ligu, ali mi deluje da se propustaju sanse da to postane daleko ozbiljnije takmicenje nego sto jeste na prvom mestu uzurpacijom blizanaca, pre svega medijskom, gde se liga fakticki pretvorila u njihove kvalifikacije za evroligu kao da liga sama po sebi, bez toga nema smisao pa preko ucesca b timova, najpre fmpa,a onda i studentskog vlasnicka struktura, gde split i borac i dalje zajebavaju i ne daju im udeo menjanje sistema takmicenja u toku sezone ranije one besomucne promene termina itd itd itd nadam se da ce ulazak dubaija promeniti stvari na bolje, ako nista razbice se ovaj monopol blizanaca, a to bi onda posledicno moglo povuci sve ostalo Ljudi stalno zaborave da pomenu igose kada prikenjavaju o b timovima
Moća Posted April 13 Posted April 13 4 hours ago, smooth.Op said: Basketaš Majstorović kad je bio kod Jao Mileta, priča doživljaje iz mlađih kategorija. I kaže, udvaja te Branko Lazić - sam Tacnije pricao je kako je video rezultat da je FMP nekog ubio 40-50 razlike pa je zvao Deksija Kovacevica da ga pita kako pa mu se ovaj pozalio brate ja predjem pola a Lazic me sam udvaja. 1
pbg12345 Posted April 13 Posted April 13 13 hours ago, Nikodije said: Ti ljudi što dele nagrade ne gledaju košarku već se ta nagrada za defanzivca deli po difoltu, jer eto Lazić je poznat kao vrhunski defanzivac. Da su gledali pažljivije mogli su da vide kako Malovec iz Mege brani od 1 do 5 sve, dečko će biti odbrambena zver, i baš bi bila fora da je on to dobio, npr. Ili recimo Lakić iz Zadra, brani i preuzima sve. To su mladi momci, značilo bi im. Ali ne, mora Lazić. naravno malovec je cesto upadao u problem sa licnim, bas je bilo vidljivo koliko fali megi kad je van igre ozbiljan igrac ce da bude birts iz borca je isto imao odlicnu defanzivnu sezonu dosta cudne gradje, kratke noge, nisko teziste, lepa kradja borca, posto je lik do sad igrao po finskoj i islandu ovo sa lazicem je budalastina narocito sto je od mogucih 1040 odigrao svega 246minuta mnogo me nerviraju takve stvari u ABA ligi
Nikodije Posted April 13 Posted April 13 1 minute ago, б1lme3 said: naravno malovec je cesto upadao u problem sa licnim, bas je bilo vidljivo koliko fali megi kad je van igre ozbiljan igrac ce da bude birts iz borca je isto imao odlicnu defanzivnu sezonu dosta cudne gradje, kratke noge, nisko teziste, lepa kradja borca, posto je lik do sad igrao po finskoj i islandu ovo sa lazicem je budalastina narocito sto je od mogucih 1040 odigrao svega 246minuta mnogo me nerviraju takve stvari u ABA ligi Od ovih prosečnih klubova Borac je bio najteži mečap za Zadar baš zato jer je Birts mogao da čuva Božića 1 na 1, što može malo igrača u ligi. Naravno da nije bio u konkurenciji. Sad mi padoše na pamet i Ramljak iz Zadra i Drežnjak iz SC, takođe ozbiljni defanzivci. Eto, već smo nabrojali petoricu koji su mogli da dobiju nagradu umesto Lazića.
Frank Pembleton Posted April 15 Posted April 15 Ko je ovaj debil što prenosi Mega-Olimpija? Ovo je nemoguće izmisliti...
kralj Posted April 15 Posted April 15 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Ko je ovaj debil što prenosi Mega-Olimpija? Ovo je nemoguće izmisliti... I onaj na Zvezdi je skroz genijalan, a inače redovno komentarišu nba u tandemu.
Frank Pembleton Posted April 15 Posted April 15 2 minutes ago, kralj said: I onaj na Zvezdi je skroz genijalan, a inače redovno komentarišu nba u tandemu. "Senzibilni slovak koji prati muziku šezdesetih i zna svaku i najmanju grupu iz tog perioda" 1
Micko8 Posted April 15 Posted April 15 Zasto je razvucen ovoliko plej of??? Mogli su onda da razvuku na svaki mesec dana
MiddleClass Posted April 15 Posted April 15 1 minute ago, Micko8 said: Zasto je razvucen ovoliko plej of??? Mogli su onda da razvuku na svaki mesec dana Vecina klubova je tako izglasala
Micko8 Posted April 17 Posted April 17 (edited) U finalu ABA U19 lige igraju Mega i Studenski Centar. Mega nabila Cibonu pedesetak ralike, Studenski Centar dobio Igokeu u polufinalu . Mirkovic dabl dabl u Studenstkom , kod Igoke dobar Stankovic 30 poena. Vidim Ikokeje nisu igrali Mahitan i Radosic. Edited April 17 by Micko8
nahbar Posted April 18 Posted April 18 On 15. 4. 2024. at 22:54, Micko8 said: Zasto je razvucen ovoliko plej of??? Mogli su onda da razvuku na svaki mesec dana Neki su zamalo jos u EL... 2
Recommended Posts