Nikodije Posted February 15 Posted February 15 (edited) 10 minutes ago, vookela said: Laičko pitanje - koje su šanse i šta treba da se desi da Vojvodina uđe u ABA iz ABA 2 ? Čitao sam da ima 100 nekih pravila, ali mi lakše da ovde to neko sublimira u 2 rečenice. Blagodarim unapred. Do ove sezone pravilo je bilo da u aba ne može da igra više od 5 srpskih klubova, a to znači da bi Voša (ako uzme aba 2) morala u baraž sa najlošijim srpskim timom iz aba lige (sada je to fmp). Međutim postoje najave da će se aba sledeće sezone proširiti na 16 klubova (ako uđe Dubaji), pa bi u tom slučaju verovatno bilo dozvoljeno da Srbija ima 6 klubova, a to znači da je Voši dovoljno da bude šampion aba 2. Edited February 15 by Nikodije 1
Azdaja Posted February 17 Posted February 17 Smejao se gazda kluba, kaže šalju mi rešenja da se ubiješ. (Kao ovo gore npr) bolje on napravio preko AI-ja nego šta mu šalju. Biće neki Falcon jebi ga. 1
Nikodije Posted February 23 Posted February 23 dubai domacin u beogradu, tacno ono sto nam je trebalo, peti abaligas u bg. sto ne igraju u sarajevu nije mi jasno
Borca Posted February 29 Posted February 29 Cedevita Olimpija navodno zainteresovana za Zvezdana Mitrovica.
Shaq Posted March 3 Posted March 3 nismo dugo cekalo na odgovor, zasto kkp zeli sudije iz hrvacke, slovenije itd.. 2
Shaq Posted March 9 Posted March 9 ceda i futura ko i partizan nikakve akcije samo silovanje igre i besomucne izolacije, samo na daleko nizem kvalitetu jelte, ipak su kkp-ovi igraci placeni 5 puta vise.. 3
bradilko Posted March 9 Posted March 9 Just now, Shaq said: ceda i futura ko i partizan nikakve akcije samo silovanje igre i besomucne izolacije, samo na daleko nizem kvalitetu jelte, ipak su kkp-ovi igraci placeni 5 puta vise.. shakila vrati se na analizu semafora na stadionu rajko mitic 1 1
Nikodije Posted March 11 Posted March 11 (edited) Nikita je baš uozbiljio FMP. Cele sezone su divlja banda, sad su konačno počeli da liče na košarkaški tim. Edited March 11 by Nikodije
Djuro Posted March 14 Posted March 14 uh, sto ne kazete da je Djurisica iz Mege rod'la Vesna Citakovic? tek sad vidim...
Recommended Posts