kud u maglu Simoviću Posted February 2 Posted February 2 jbg za ovih pedeset godina blesak kk vojvodine u košarci je po intervalu bliži halejevoj kometi nego nekakvom košarkaškom klubu. vršac bar ima infrastrukturu(ne spominjati spens u tom kontekstu)
booyaka Posted February 2 Posted February 2 Zapravo ne, jer je iza Hemofarma stajao u to vreme veliki privredni gigant, a Vojvodina nikad nije imala nekog tako jakog iza sebe.
Heaviside Posted February 2 Posted February 2 smeta Vojvodina zbog Rebrače mora pošten neko da nađe, neko kao Ostoja 8 1
goofs Posted February 2 Posted February 2 15 minutes ago, Ted said: da, sad kad kažeš ime, poznato mi je. verovatno sam upamtio taj period i neke utakmice sa njima, a uvek mi se činilo da je Novi Sad sredina koja bi mogla da ima pristojan košarkaški klub. pre nego Vršac npr. Bila je jedna tekma u Novom Sadu koju smo izgubili, Vojvodina je dala 47 poena (!!!) u poslednjoj četvrtini, Gurović utrpo jedno 40. A bili smo jaki tada, Dule vodio ekipu. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 2 Posted February 2 1 minute ago, Heaviside said: smeta Vojvodina zbog Rebrače mora pošten neko da nađe, neko kao Ostoja 2 1
Moća Posted February 2 Posted February 2 Bili i Pavkovic, Nemet, Kojadinovic jel Kamings bio kod njih ili samo kod vas?
goofs Posted February 2 Posted February 2 Kamings je iz Hemofarma dosao. Nesto mi u secanji da je i Zlatko Bolic bio tamo, doduse verovatno ranije.
pbg12345 Posted February 2 Posted February 2 vojvodina je treci najuspesniji srpski klub van beograda u prvoj ligi bivse drzave pred raspad su usli u prvu ligu (duda bio trener) i bili dobri narednih nekoliko godina onda su krenule one fuzije od bfc nadalje, par bljeskova i po pravilu sunovrat nakon godinu, dve novi sad je u svakom smislu uz beograd i cacak najvazniji srpski kosarkaski grad po broju igraca, klubova, trenera, reprezentativaca ali, na najvisem klupskom nivou u seniorskoj konkurenciji to nije ispraceno u punoj meri
omiljeni Posted February 2 Posted February 2 Voše je imala dosta solidnu deceniju u 00s. najpre tim gde je bio Mijajlo, Bolić, Plisnić, Vukas, Pokrajac, Vučurović, Savo Rajković itd itd. Peakovali su par godina kasnije (2003-2004) kad su bili Gurović, Čanak, Šuput i kad su bili u ravnopravnom fajtu za Partizanom, Zvezdom, Hemofarmom i FMP-om. 2007 (ili to beše 2008) su skurcali, poslednje kolo im odlučivala utakmica protiv Partizana na Spensu, mene drugar ubeđivao da će ih naši pustiti da bi opstali u jadranskoj, ali ih Partizan nabio 30 razlike i od tad su u glibu
Ted Posted February 2 Posted February 2 1 hour ago, goofs said: Kamings je iz Hemofarma dosao. Nesto mi u secanji da je i Zlatko Bolic bio tamo, doduse verovatno ranije. da, Kamings je u Hemofarmu bio......a za Bolića bih se zakleo da je bio u Voši......pa je posle otišao kod komšija
Nevernik Posted February 4 Posted February 4 (edited) Kibu Stjuart Kakav blast from the past. To je bila ta Voša pre sto godina. Nemet, Gurović, Kibu, beše i onaj Frimen koju godinu igrao u Voši. Tada su bili blizu ali nikad nije došao taj zadnji korak. Danas smo pukli od MZT Skoplja u Novom Sadu. Ako SNS hoće da ih ugura u ABA 1, mora to ozbiljnije. Edited February 4 by Nevernik
pbg12345 Posted February 4 Posted February 4 ako je neko propustio na sve strane se pricalo da ce igokea odigrati "rezervisano" kvota jos sinoc bila ispod 1,5 na fmp na kraju neizvesno koliko i kad igraju zvezda i fmp sto im majki jebem, dabogda se ugasili i fmp i dodikova govna 1
Djolle Posted February 5 Posted February 5 9 hours ago, б1lme3 said: ako je neko propustio na sve strane se pricalo da ce igokea odigrati "rezervisano" kvota jos sinoc bila ispod 1,5 na fmp na kraju neizvesno koliko i kad igraju zvezda i fmp sto im majki jebem, dabogda se ugasili i fmp i dodikova govna Ma nije do toga, nego je 10 hours ago, booyaka said: Utego Nikita FMP
ZokiAsov Posted February 5 Posted February 5 Nebitan poraz cigana, ali srcu je milo da cuje ovog smrada kako tiho jeca na areni 1
Recommended Posts