Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

inace, tabela druge aba lige vec od prvog kola izgleda upravo onako kako i treba :fantom:

Posted

Koliko šabanije izbija iz ovog saopštenja, u ovoj sns sprdnji od države više se ne može ni najobičnija vijest napisati i javiti a da u to ne bude utkano neko pišanje po nekome :isuse:

Posted

+ ton saopstenja 'prethodna vlast je rasipala novac strancima, ali mi sprovodimo mere stednje' :D

Posted

Odlična vest, otvara se prostor za Kešelja.

Posted

Još 1 dominantna partija Čovića, Nenadića, Bursaća i Oja

Posted

Nenadić je vrlo prijatno iznenađenje, imam utisak da će taj tek da kida. Na moje zaprepašćenje, Pot je odlično odigrao.

Posted

sta se desava s radoanovim? igrao je 26 minuta bez gotovo ikakvih statistickih parametara. kako e to zapravo izgledalo na terenu?

Posted

Upravo tako kako i statistika govori. Najgori u redovima FMP-a.

Nenadic i Odzo su bas zanimljivi. 

Posted

izgubio je loptu skoro svaki put kad je bio u prilici da je izgubi, tako je izgledalo.

Posted (edited)

Radanov za 27 min uzeo jedan šut.

Edit: brži ste

Cibosi muški protiv Cedevite, 12 razlike pred kraj druge. Žorić 10 poena, 4 skoka.. prošlo kolo 16 za poluvreme, doživljava drugu mladost. [emoji4]

Tomas za sada perfektan.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Edited by Segundo
Posted

Hvala momci. Znači ništa...

Možda se dečko samo smorio jer je planirao da sa prvim timom obiđe malo evropske gradove. Možda proradi kad mu slegnu osećanja.

Sent from my E5603 using Tapatalk

Posted

ode aba u qrtaz, nekada su krajnji rezultati bili 62:57, a sada se poluvremena tako zavrsavaju  :fantom:

Posted

Kapiram da je ovaj fazon u svlačionici...

Posted

Užasan poraz Olimpije u Banvitu u produžetku, svirali im faul na 0,7 do kraja regularnog. Stradaće gostujuće svlačionice večeras, neko malo temperamentniji bi zapretio istupanjem iz Fiba Lige Šampiona