July 7, 2025Jul 7 musa zvanicno u dubaiubice to bas dobra ekipaaleksa rece mini jugai zanimljivo sve visegodisnji ugovoridubai radi bas dobro i potpuno drugacije nego sto se najvljivalo i ocekivalo (pre nego su krenuli zvanicno prosle godine)edo muric u iliriji i to na tri godineozbiljan potpis za njihgledam sve ovo, borca jos uvek nigdesto je najgore vesti o velikim dugovima, odlazak sponzora, predsednika, propast u najavia bas sam se nadao u ovu sezonu i mladu osnovu koja bi mogla ponuditi nesto vise od uobicajene grcevite borbe za opstanak
July 7, 2025Jul 7 Hrvati su još gori raspad. Kod njih se vodi stalna debata da li igrati aba ili ne, a izgleda da će to pitanje biti rešeno tako što će svi da poispadaju.
July 7, 2025Jul 7 4 hours ago, Nikodije said:Hrvati su još gori raspad. Kod njih se vodi stalna debata da li igrati aba ili ne, a izgleda da će to pitanje biti rešeno tako što će svi da poispadaju.Kako se mi uvek držimo najgorih? Hrvatski košarkaški savez je grobar njihove košarke. Ugledamo se na njih
July 7, 2025Jul 7 4 hours ago, Nikodije said:Hrvati su još gori raspad. Kod njih se vodi stalna debata da li igrati aba ili ne, a izgleda da će to pitanje biti rešeno tako što će svi da poispadaju.Bukvalno poslednji trenutak da demonstrativno siđu sa postolja.
July 8, 2025Jul 8 17 hours ago, Nikodije said:Hrvati su još gori raspad. Kod njih se vodi stalna debata da li igrati aba ili ne, a izgleda da će to pitanje biti rešeno tako što će svi da poispadaju.da, borac, split i zadarkod svih ostalih prelazni rok uveliko trajeza borac sam ubedjen da je vucic direktno stopirao isplate grada klubu
July 8, 2025Jul 8 1 minute ago, pbg12345 said:da, borac, split i zadarkod svih ostalih prelazni rok uveliko trajeza borac sam ubedjen da je vucic direktno stopirao isplate grada klubuZašto mu se Borac zamerio?
July 8, 2025Jul 8 dve grupe po devet klubova, u svakom kolu neko slobodan. kakva gluposthttps://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/kluz-i-bec-pred-potpisom-nekoliko-razloga-udaljilo-hapoel-od-aba-lige/517215
July 10, 2025Jul 10 SportklubKSS izneo plan: Novo takmičenje, uslov da klubovi napuste...Košarkaški savez Srbije je na konferenciji za medije i zvanično izneo svoj predlog za očuvanje i obnovu domaćeg klupskog sistema. On podrazumeva formiranje Profesionalne lige Srbije, koja bi se igr...
July 10, 2025Jul 10 Većina klubova je odjebala prezentaciju ideje novog takmičenja, niko ne želi onu kreaturu na čelu KSS i njegove ideje.
July 10, 2025Jul 10 Pitanje je ovde do kad Arena ima potpisan ugovor sa Aba ligom. Aba liga ne može bez tih para.
July 10, 2025Jul 10 31 minutes ago, MiddleClass said:Predlog je tu i ako je ruza procvetace Ko je smislio ne može da ne uspe
July 10, 2025Jul 10 22 minutes ago, theanswer said:Pitanje je ovde do kad Arena ima potpisan ugovor sa Aba ligom. Aba liga ne može bez tih para.Tako sam i ja mislio dok u priču nije ušao Dubai.