Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Jel i Vršac u Čovićevom sistemu? S obzirom na dresove i da je Gurović bio trener

Je l dobio prvak lige prohodnost u ABA-u 1?

jeste, igra se f4, pobednik ide u aba1

Edited by Nikodije

branko jorovic pomocni bosne, kako li je tamo stigao. vrsac nema neki kvalitet, ali igraju fino, skolski, par solidnih atleta, a bosna je teska divljina.

Bosna proletos igrala finale sa Igokeom u 5 utakmica, a sad Igokea tuče Cedevitu u Zg, a Bosna gubi kući od Vršca. Koliko znači sam ulazak u ligu  <_<

Kedzo odlican :)

Split jos par minuta deli od pobede

Dinamik komican. Jedino bivsi reprezentativac milisavljevic lici na kosarkasa, ovo ostalo je smejurija, mislio sam da su bolji. Radovao sam se sto igraju u hali sportova, ali ipak nisu vredni gledanja.

Edited by Nikodije

meni je bilo super, bas nivo kosarke kakav sam ocekivao i kakav sam prizeljkivao tu u komsiluku. primorska je jedna od najjacih ekipa u ligi.

ovaj litvanac je fin igracic

Edited by Кристофер Лумумбо

Da, litvanac je dobar, ali zato su zekavicic i miladinovic ocajni. I amera su promasili totalno, nista nije uradio. Krstic se bespovratno raspao, cini mi se. Primorska je u kvalifikacijama izgubila od vrsca, tako da nisu neki bauk, a cak i ovo zamalo da izgube.

vrsac je bas iznenadjenje u celom ovom pripremnom periodu. nisu bauk ali su odlicnu ekipu sastavili, dosta su para ulozili.

amerikanac je katastrofa. bio je i mladjan dinkic od selebrtija.

Edited by Кристофер Лумумбо

Video sam dinkica :) treba sacekati vardu, za ovakvu centarsku liniju on ce svakako biti pojacanje, u kakvom god da je stanju. Dinamik mi se vise svidjao prosle sezone, sa lazicem, stevanovicem, kimanijem, imali su i solidnog amera na beku.

Edited by Nikodije

da, plus sto ce biti dodatna atrakcija.

pre par dana je kod tegija jedan navijac partizana prizivao zekavicica kao pojacanje partizanove centarske linije :D

Kakanj i djoko su za njega juing i hakim, bas nista ne zna.

Jel znas ko su ovi sto su kao navijali za dinamik u majicama, sa zastavama i trubama? Cenim neka veljina ekipa, a ne autenticni navijaci

Edited by Nikodije

Nemam pojma, ali verovatno su neki njegovi.

:Hail:

FMP je raskinuo ugovor sa igračem Meverikom Roanom

FMP je raskinuo ugovor sa američkim krilnim igračem Meverikom Roanom.

Klub je izdao saopštenje u kojem se navodi da Roan nije ispunio očekivanja.

I pored činjenice da je u Srbiju stigao sa epitetom vrlo talentovanog igrača iz pouzdanog košarkaškog programa koji je prošao na Univerzitetu "North Carolina State" za koji je nastupao 2 sezone, Roan tokom boravka u Srbiji, nastupajući u dresu FMP-a, osim na jednoj utakmici, nije opravdao očekivanja.

FMP je klub u kome su pravila jasno postavljena, a stranci koji su angažovani, uz mlade igrače, ti koji treba da donesu kvalitet i naprave razliku, a ne da se "čekaju" mesecima i godinama.

Angažovanje Rouana i još nekoliko inostranih igrača, bilo je motivisano željom da FMP kao nekadašnji osvajač regionalnog takmičenja, i ove godine dostojno reprezentuje srpsku košarku u regionaloj ligi, i na svaki način "ojača" pobedama nacionalni koeficijent zemlje koju predstavlja.

Iz tog razloga, saradnja sa američkim košarkašem je prekinuta, a šansu i minute na njegovoj poziciji, kao i mnogo puta do sada, dobiće domaći igrač iz sopstvenog pogona FMP-a.