Joe D Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 (edited) Kako su Atic i Josilo stranci u svojoj drzavi? Edited May 3, 2021 by Joe D
April Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Kako su Atic i Josilo stranci u svojoj drzavi?Jel Jošilo igrao za BiH repku?Rođen je u Čačku.Sent from fav toy
pbg12345 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 njegovi su izbosne, iz zvornika cini mi se mislim da se u cacku rodio zbog rata
Nikodije Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Zbog dovođenja Pota Bajara nije zaslužio titulu najboljeg trenera.
April Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 njegovi su izbosne, iz zvornika cini mi se mislim da se u cacku rodio zbog rata Izgleda da nema žicu za bitne tekme. Ovako je fejlovao i u CL. Sa 28 godina i ovakvom sezonom morao bi da bude nosilac.Sent from fav toy
Nikodije Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Smith produžio sa Mornarom, wtf? Bio sam ubeđen da će u Evroligu ali izgleda da su ripovi u Baru pronašli naftu.
hrkljush boys_2 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 U Morači vjerovaqtno najsmrdljivija sudijska trojka u istoriji košarke, fali još onaj ćelavi, da li bi Dragojević?
Heaviside Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Jebi ga, od izlaska Nidama i Jeremića zbog 4 faula i tajmauta Milojevića na -5, sve ide na stranu Budućnosti. Lepršava tekma, puno poena, čudno za ABA plejof. Mornaru fali malo ozbiljnosti za najviše domete.
bradilko Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 zale se navijaci mornara na sudiju javora. kazu ostetio ih na kraju.
assignment Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 Bogami ako uporedim ovo sto je večeras odigrala Budućnost naspram Zvezde, strah me je za moju petokraku....
Ros Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 (edited) 20 minutes ago, assignment said: Bogami ako uporedim ovo sto je večeras odigrala Budućnost naspram Zvezde, strah me je za moju petokraku.... jedino sto je buducnost igrali protiv mornara koji igra odbrane bez Edited May 4, 2021 by Ros
harper lee Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 2 hours ago, assignment said: Bogami ako uporedim ovo sto je večeras odigrala Budućnost naspram Zvezde, strah me je za moju petokraku.... 16 hours ago, bradilko said: zale se navijaci mornara na sudiju javora. kazu ostetio ih na kraju. I mene.
Recommended Posts