June 8, 20204 yr 8 minutes ago, Nikodije said: da ne ulazimo u kosarkopismenometriju, prica je bila o borcu, i stvarno je simpaticno videti kako na pristojan nacin proslavljaju uspeh svog kluba, bez huligana i divljanja, bez placenih navijaca, ultra kopa i janjicara iz kavackog klana, vec o svom trosku™. Dobro, već si do grla ušao u priču o poznavanju - nepoznavanju košarke organizovanih i neorganizovanih navijača, čak si ih i rangirao na osnovu iskustava kad si bio mali i kao odrastao. Imao si tu nekih podbačaja pa eto...
June 8, 20204 yr 31 minutes ago, Mark Rothko said: Pravodatikažem, više smeta ovaj mit o nekoj pismenoj čačanskoj publici, Imali par poznatih košarkaša i trenera i odmah sve sami Edini Avdići. Ni Čete nisu ništa bolje od neorganizovanih Čačana. Smeo bih ruku u vatru da stavim da je užička publika daleko bolja i više poznaje košarku, čak i kada im Fridom fajtersi nisu na tribinama. wtf sta pises ti niko nije ni napisao da u publici sedi sve sam greg popovic do greg popovica vec da "dobar deo sasvim pristojno poznaje basket" prvenstveni razlog za to nije "par poznatih kosarkasa i trenera" vec to sto je borac decenijama igrao prvu ligu ex yu i sto cacak ima ozbiljnu kosarkasku tradiciju ne znam cemu uvodjenje uzica u pricu, ali uzice ima 1 jednu sezonu u prvoj ligi, pred rat, cacak 23 borceve pominjanje jebenih ceta i ff u smislu poznavanja kosarke nije ni za komentarisanje
June 8, 20204 yr 18 hours ago, Nikodije said: fak jea, IT'S OFFICIAL!!! laktaski greg popovic Najbolji trener u lizi već godinama
June 8, 20204 yr 1 hour ago, dragance said: Haha, je li im to stvarno ime? Da, ma sve je to odavno propalo svuda.
June 10, 20204 yr On 8.6.2020. at 11:14, Mark Rothko said: Pravodatikažem, više smeta ovaj mit o nekoj pismenoj čačanskoj publici, Imali par poznatih košarkaša i trenera i odmah sve sami Edini Avdići. Ni Čete nisu ništa bolje od neorganizovanih Čačana. Smeo bih ruku u vatru da stavim da je užička publika daleko bolja i više poznaje košarku, čak i kada im Fridom fajtersi nisu na tribinama. Mislim da Uzice,Cacak,Kraljevo zaista imaju pismenu kosarkasku publiku.Ne racunam tu naravno ove organizovane grupe u kom god klubu,pricamo o pravim ljubiteljima kosarke i sporta.
June 10, 20204 yr moka slavnic se ne bi slozio jel se seca neko kad je valjda nemce neke vodio, igrao prijateljsku u kraljevu i uspeo da se iznapusava sa publikom pa posle pricao kako je "edukovao seljacine"
June 11, 20204 yr 18 hours ago, Блок_64 said: Mislim da Uzice,Cacak,Kraljevo zaista imaju pismenu kosarkasku publiku.Ne racunam tu naravno ove organizovane grupe u kom god klubu,pricamo o pravim ljubiteljima kosarke i sporta. Isto koliko i svaki drugi veci grad u Srbiji, manje od 10% od onih koji dolaze na utakmice. Mi smo skloni tome da sve one koji nisu organizovani drekavci, namely, roditelje sa decom, sredovecne gospodje s ladnom trajnom, starije vodnike prve klase u sakou i s kravatom, studente i srednjoskolce koje u halu prosvercuje Zika koji cepa karte, smorene muzeve s kesama iz granapa i pijace koji odlazu odlazak kuci, lokalne najvisprenije kosarkaske trenere na svetu koji naprave malu sportsku pauzu u igranju preferansa i bistrenju svetske politike po kafanama kad se igra utakmica, ceo taj sareni svet normalnih ljudi, posmatramo kao pismenu kosarkasku publiku. To je, zapravo, pristojna kosarkaska publika, sarena i raznolika grupa ljudi koja redovno dolazi na kosarku jer su te utakmice ponekad jedina javna i nesvakodnevna stvar koja se uopste desava, otkako je lokalni bioskop zatvoren zbog nedostatka fondova. Ujedno su i roditelji dece koja najcesce zbog tih utakmica cepaju basket ispred zgrade i od kojih se ponekad napravi i poneki igrac. Ovo zna svako ko je u takvim halama gledao utakmice, sve drugo su lokalni urbani mitovi o nekoj sopstvenoj umisljenoj posebnosti tipa "prao ruke u Moravi" i slicno. Edited June 11, 20204 yr by harper
June 11, 20204 yr da, ne znam zasto se zapatio taj termin "pismena" publika to je floskula. svaki pojedinac poznaje kosarku u skladu sa svojim mogucnostima. i to je u redu, dovoljno je da voli, da podrzava lokalni tim i da se pristojno ponasa.
June 11, 20204 yr Pranje ruku u moravi nije nikakva umisljena superiornost, vec lokalna sprdacina osobena za taj kraj, sto zna svako ko je 2 puta krocio u cacak Superiornost se ogleda u necem drugom
June 11, 20204 yr 13 minutes ago, pbg12345 said: Pranje ruku u moravi nije nikakva umisljena superiornost,... Niti je to iko napisao osim tebe. Opet se raspravljas sam sa sobom.