April 21, 20204 yr 4 hours ago, mustang said: ko je bio u breaking bad? aaron paul? Pa da. Ovde ničemu ne služi.
April 21, 20204 yr Ako je za utehu, nema ga uopste u 6. epizodi. Sent from my iTelephone using Tapatalk
April 21, 20204 yr e da bb lik me stalno zasmejava, jeste on kao ozbiljan i kao drugaciji nego u bb, ali ne vredi ! peta epoizoda mnogo razvucena i pre- konfuzna sesta sapunjava :(
April 24, 20204 yr Ova sesta mi je najkonfuznija do sada. Ali dobro jos dve do kraja sezone. Koliko su para ulupali u sve, skroz je jasno zasto je ova sezona skracena.
April 24, 20204 yr 1 hour ago, *edited by mod said: Ova sesta mi je najkonfuznija do sada. Ali dobro jos dve do kraja sezone. Koliko su para ulupali u sve, skroz je jasno zasto je ova sezona skracena. sta ti je konfuzno? meni pa najjasnija
April 24, 20204 yr Sve u sto se desava sa Vilijamom u ovoj epizodi + ne znam da li sam dobro video ali mi je delovao kao da je Hector digao kola u vazduh što mi nije imalo smisla jer su njegovu kuglicu prvu smrskali. I kad vec zapitkujem, koliko je Doloresa preostalo u stvarnom svetu? Klasik verzija, crnkinja i ko sve jos?
April 24, 20204 yr 3 hours ago, *edited by mod said: Sve u sto se desava sa Vilijamom u ovoj epizodi + ne znam da li sam dobro video ali mi je delovao kao da je Hector digao kola u vazduh što mi nije imalo smisla jer su njegovu kuglicu prvu smrskali. I kad vec zapitkujem, koliko je Doloresa preostalo u stvarnom svetu? Klasik verzija, crnkinja i ko sve jos? de si vido hektorina?
April 24, 20204 yr Posle eksplozije u pozadini kroz plamen. Mada možda mi se učinilo. Sent from my H3213 using Tapatalk
April 24, 20204 yr 1 minute ago, ToniAdams said: a ko je bila peta dolores? dolores, tesa tompson , bradica, kineztm, ko jos? Eeeeeeeeeee Šalu na stranu... Zar nije iznela pet onih đavola plus sama izašla prerušena? Treba da ih ima onda 6? Ne zamerite, nisam baš ispratio najbolje.
April 24, 20204 yr 1 minute ago, ToniAdams said: mislim da je pet sve skupa. Pa jeste logičnije za radnju, šta će im dve osobe iks, ali tako mi bilo ostalo u glavi. Smara serija, pa nikad ne pogledam ponovo neku epizodu i sve ostaju rupe u sećanju.