kipo Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 4 hours ago, mustang said: ko je bio u breaking bad? aaron paul? Pa da. Ovde ničemu ne služi.
jms_uk Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Ako je za utehu, nema ga uopste u 6. epizodi. Sent from my iTelephone using Tapatalk
mustang Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 meni aaron pail precenjen u holivudu al ocito ga guraju
bosque Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 e da bb lik me stalno zasmejava, jeste on kao ozbiljan i kao drugaciji nego u bb, ali ne vredi ! peta epoizoda mnogo razvucena i pre- konfuzna sesta sapunjava :(
*edited by mod Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Ova sesta mi je najkonfuznija do sada. Ali dobro jos dve do kraja sezone. Koliko su para ulupali u sve, skroz je jasno zasto je ova sezona skracena.
mustang Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 1 hour ago, *edited by mod said: Ova sesta mi je najkonfuznija do sada. Ali dobro jos dve do kraja sezone. Koliko su para ulupali u sve, skroz je jasno zasto je ova sezona skracena. sta ti je konfuzno? meni pa najjasnija
*edited by mod Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Sve u sto se desava sa Vilijamom u ovoj epizodi + ne znam da li sam dobro video ali mi je delovao kao da je Hector digao kola u vazduh što mi nije imalo smisla jer su njegovu kuglicu prvu smrskali. I kad vec zapitkujem, koliko je Doloresa preostalo u stvarnom svetu? Klasik verzija, crnkinja i ko sve jos?
ObiW Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Onaj Japanac šef jakuza, bio je pre 2-3 epizode, ubio koga je trebalo, i nestao.
ToniAdams Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 3 hours ago, *edited by mod said: Sve u sto se desava sa Vilijamom u ovoj epizodi + ne znam da li sam dobro video ali mi je delovao kao da je Hector digao kola u vazduh što mi nije imalo smisla jer su njegovu kuglicu prvu smrskali. I kad vec zapitkujem, koliko je Doloresa preostalo u stvarnom svetu? Klasik verzija, crnkinja i ko sve jos? de si vido hektorina?
*edited by mod Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Posle eksplozije u pozadini kroz plamen. Mada možda mi se učinilo. Sent from my H3213 using Tapatalk
ToniAdams Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 a ko je bila peta dolores? dolores, tesa tompson , bradica, kineztm, ko jos?
Zeleni sto Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 1 minute ago, ToniAdams said: a ko je bila peta dolores? dolores, tesa tompson , bradica, kineztm, ko jos? Eeeeeeeeeee Šalu na stranu... Zar nije iznela pet onih đavola plus sama izašla prerušena? Treba da ih ima onda 6? Ne zamerite, nisam baš ispratio najbolje.
Zeleni sto Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 1 minute ago, ToniAdams said: mislim da je pet sve skupa. Pa jeste logičnije za radnju, šta će im dve osobe iks, ali tako mi bilo ostalo u glavi. Smara serija, pa nikad ne pogledam ponovo neku epizodu i sve ostaju rupe u sećanju.
Recommended Posts