Jump to content
IGNORED

Westworld

Ajant23

Recommended Posts

Posted

Boga mi ja sam uoco i Valensiju.

Inace stvarno dobra epizoda, skupo na sve strane. Sirak po imenu i po castu vec se moze naslutiti ko je :) 

Posted

mene je mnogo smorila druga sezona, još uvek se dvoumim da li da se upustim u praćenje treće.

Posted

preskoci drugu ili gledaj samo poslednju i predji na trecu

Posted

Dobra prva epizoda, dinamična i prelepo dizajnirana. Nadamo se da neće usrati svaku sledeću.

Posted

Super je prva ep. Za razliku od prespore 2. sezone ova je za sada super. 

Posted

Smarale me S01 i S02 pa sam vrlo malo gledao. Ovo je vec ozbiljno napravljeno, moze da se gleda.

Posted

Meni baš nije, bojala sam se tog povratka u park i baš mi nije nešto leglo. Prva je bila hightech sci-fi, a ovamo, večito ponavljanje.

Posted

E pa sad, djavo je u detaljima a ja ne bih detalje zbog ovih sto nisu gledali.

Posted
3 hours ago, Arkadija said:

Meni baš nije, bojala sam se tog povratka u park i baš mi nije nešto leglo. Prva je bila hightech sci-fi, a ovamo, večito ponavljanje.

isto...ajd rekoh ne tupite ga vise sa parkom, jebo vas on. 

Posted

Pa verovatno je povratak u park bio potreban za set up trece sezone mozda ga vise nece biti.

Posted

Vala bas, smorise sa parkom, Nadam se da je ovo bilo oprastanje od kaubojstine.

Posted (edited)

jel do mojih zvucnika ili je muzika bila preglasna a brate mili orkestar nikako da odmori

smorise i sa blade runner zvukom vec sam lrenula da preklapam ocima

al lepo bilo videti delorian iz almost human serije.  bas je bila super ta serija. nedostaje

Edited by mustang
Posted

Niko ne komentarise trecu epizodu? Meni bila dosadna.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted (edited)

bogami u mene se dosta vratio hajp posle ove prve tri epizode. šteta što je jnolan protraćio onu drugu sezonu na nadgornjavanje sa redditom (dobili smo makar jednu odličnu epizodu iz svega...onoga), ali ovo je već pravac priče koji mi je vrlo zanimljiv za ispratiti.

gledam uporedo i devs fantastičnog alexa garlanda, koji je već ozbiljnija priča sa dosta velikim idejama, tako da sam skroz ok što se tiče sci-fi na tv-u ovih dana. :)

Edited by Pokojni Ruxin