February 20, 20205 yr Ja sam i dalje fan Evan Rachel Wood, i pored sveg hejta koji je navuka na sebe u zadnje vreme.
March 15, 20205 yr Ja sam gotivio WW u prvoj sezoni, druga mi je bila malo nategnuta i dosadnjikava, ali ok, drzao sam je za dobru seriju. Onda sam 6 meseci kasnije odgledao Dark i shvatio da je WW bulja. No s obzirom da je zivot otkazan u narednih kusur dana, gledacu i trecu posto nemam sta da radim.
March 16, 20205 yr westworld meet blade runner meet matrixSve to u prvoj epizodi? Sent from my iTelephone using Tapatalk
March 16, 20205 yr gledajte pa sami zakljucite muzika cist blade runner kao i scenografija, plot polumatrix a imamo i plavusu trinity
March 16, 20205 yr Pogledao samo uvod zaključno sa špicom. Moćno izgleda sve, uključujući i špicu. Edited March 16, 20205 yr by mraki
March 16, 20205 yr Meni se prva epizoda baš svidela. Jeste bladerunner atmosfera i muzika. Vidim snimali su u Singapuru. Vidim da će posle da ubace i II svetski rat i svašta.
March 16, 20205 yr i meni se svidela mada je tempo nenormalan bio. nije mi odgovarao, cesto sam imala osecaj sad je kraj epizode od fade out na kraju scene, same sekvence su cudno napontirane bile...ide se iz sirokog (long shot) pa sve do sve do close up al mu fali ritam. ne znam...bilo je off iako vizuelno atraktivno. svidelo mi se kako su spojili LA u singapur