kipo Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Toliko da sam sinoć pogledao, jutros ne znam kako se završilo
mlatko Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Cekam da Maeve ubije onu crnku iz menadzmenta (izmedju ostalih), i da vidim guzu Dolores na kraju sezone. Sve ostalo je dosada.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Ta crnka iz menadzmenta me je nervirala i u Fanastic Beasts, slobodno može da "putuje"... Elem, upravo išao na HBO preview nove epizode, Spoiler čini mi se da će fokus biti na indijancu, inače poznatom iz druge sezone Farga...
Jeremija Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Just now, ToniAdams said: Kenjate, solidna je riba Ne solidna, nego odlična, Spoiler ali uvek igra isti karakter, prepotentne, "nadrkane" ženske...
Jeremija Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Upravo odgledah, Spoiler dobra epizoda, definitivno ima srca i introspektive, ako ne rešavanja misterija. Pošto se dobrim delom koncentriše na samo jedan karakter, mogli bi je nazvati i spin-off epizodom.
J-♣ Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Malo drugačiji filer. Priprema za finale, kao u slagalici kad prvo sklapaju margine, a štekuju se za centralno.
mustang Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 a kao nismo znali sve to i pre, samo recikliraju istu pricu po svetovima
ZerrorR Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Odlična! Pogotovo što nema "Donositeljice smrti"...
jms_uk Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Par neocekivanih momenata u sinocnjoj epizodi. Ode Teddy kao i holandjanka
mraki Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Ja nekako izgubio interesovanje za ovo, da ne vidim ovde da komentarišete, zaboravio bih i da pogledam novu epizodu...
Jeremija Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Odlična epizoda, mada Spoiler opet spin off ili filler, kako se kome svidja Interesantan je preview za sledeću, stari prijatelj se vratio, da li kao host, videćemo - Spoiler Logan
jms_uk Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 19 minutes ago, Jeremija said: Interesantan je preview za sledeću Finale sezone, od sat i po.
Jeremija Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 (edited) Jesi i dalje u UK? Kod vas će biti sutra, čisto da te obavestim na vreme... https://whatson.bfi.org.uk/Online/default.asp?BOparam::WScontent::loadArticle::permalink=westworldseasontwofinaleworldpremiere&BOparam::WScontent::loadArticle::context_id=&utm_content=buffer76211&utm_medium=social&utm_source=twitterbfi&utm_campaign=buffer Edited June 18, 2018 by Jeremija
jms_uk Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 15 minutes ago, Jeremija said: Jesi i dalje u UK? Kod vas će biti sutra, čisto da te obavestim na vreme... https://whatson.bfi.org.uk/Online/default.asp?BOparam::WScontent::loadArticle::permalink=westworldseasontwofinaleworldpremiere&BOparam::WScontent::loadArticle::context_id=&utm_content=buffer76211&utm_medium=social&utm_source=twitterbfi&utm_campaign=buffer Da, samo u jednom bioskopu [gde je Sold out]. Ne zurim se, sacekacu ja sledecu nedelju. A i sutra imam super busy dan, sa nekih ~500km puta...
Recommended Posts