Jeremija Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Odlična epizoda, neće biti spoilera, ali kao što neko reče u njoj, najuzvišenija dela su često proizašla iz najnižih pobuda. Biće vam jasno o čemu pričam čim pogledate epizodu. :D
goofs Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Meni najdosadnija epizoda do sada, Sem i Gili dominiraju. Mada naslućuje se pičvajz.
goofs Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Pa svaka sledeca epizoda je najdosadnija Salim se, ali mnogo me smaraju ovo dvoje, i oni kao likovi, i njihov odnos, i put na koji su krenuli, i njegova pojava. A i njena. A 60% ove epizode su oni.
Arkadija Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Ipak sam bila u pravu da su svi, skoro svi, roboti
Marcus Wulffings Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 (edited) malo dosadnija epizoda... i ubiše onu sirotu dansku premijerku... onaj bernard ejkejej džefri d robot Edited November 14, 2016 by Marcus Wulffings
jms_uk Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 malo dosadnija epizoda... i ubiše onu sirotu dansku premijerku... onaj bernard ejkejej džefri d robot Nismo svi stigli da gledamo jos - stavi to u spojler, please.
J-♣ Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 počeo pičvajz, neočekivani detalji i pretpostavke kao da je tek počela serija
goofs Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Pisem par stvari koje su neki drugi mudri/zagrizeni ljudi izvalili, a ja samo procitao: - sva je verovatnoca da ce Hanibal ovu gospodzu zameniti hostom, i time siriti svoj uticaj i ledja u parku, a mozda i van parka - hostovi nisu u mogucnosti da vide neke stvari koje su im zabranjene programiranjem. S tim u vezi, ima ona slika jedna na kojoj su Ford i njegov valjda cjale. Mesta ima za jos jednu osobu i tako je centrirana da bude tu jos jedna osoba, ali je nema. Sliku je drzao i gledao Bernard, pa je moguce da nije bio u stanju da vidi trecu osobu koja je najveroatnije Arnold - oni razgovori Bernarda i Dolores se nisu odvijali u glavnoj bazi, nego u ovoj izbacenoj, ili nekoj slicnoj njoj negde u parku. Kako sada stvari izgledaju, Arnold je u tim seansama govorio kroz Bernarda, pitanje je da li uz Fordovu dozvolu ili bez - ima scena u jednoj od proslih epizoda u kojoj su se Bernard i Tereza jebuckali, pa nesto malo pricali i zezali, pa ona njemu kaze "is that your programming", na sta ju je on samo iskulirao kao da nista nije rekla, a zapravo kao host je bio blokiran. Takodje, on nju u jednoj sceni pita da joj snimi facijalne ekspresije i uprogramira u hostove, a to ima veze sa tockom 1. Zbog ovoga mi je serija porasla u ocima, svaka scena je bitna, svaka replika i nacin izgovora moze da oda neku bitnu sitnicu. Btw, Hopkins zakiva ovom ulogom, strasan performans, a i lezi mu.
Sludge Factory Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Meni se ovo bas svidja. Cak i Hopkins, kog organski ne podnosim. Ne slazem se za Dolores i Willa. Neko je ranije primetio kako njih dvoje nikako glumacki da kliknu. Cini mi se da su konacno kliknuli u ovoj epizodi. Daleko je ovo od Sam i Gil, spram njih dvoje ovi glume za oskara. Dzefri je car. S jedne strane, malo mi je zao sto je host, ali i ovako briljira Jedino sto bih voleo jeste da su muziku radili ili Cliff Martinez ili Trent Reznor. Sve ostalo za sada super.
ToniAdams Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 jerima sanse da je recimo i camuga, i ceo staf robotski? :ziga:
Pečorin Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 twist ocigledan, ali dobro uradjen(what door?). Dolores i Will me zapravo nisu smarali. Sir Anthony :ziga:
mustang Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 nisam jos gledala zadnju al htedoh da napisem da me westwold podseca na das experiment
ToniAdams Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 twist ocigledan, ali dobro uradjen(what door?). Dolores i Will me zapravo nisu smarali. Sir Anthony :ziga: +1 i onaj momenat na pocetku kad sanja sina, pa cujemo njegov glas dok ispituje gologuzog. missim, meni je bilo jasno da je stoposto to jos kad su on i dolores ponovili istu lajnu. nije ovo sve uopste lose.
Recommended Posts