Jump to content
IGNORED

Westworld

Ajant23

Recommended Posts

Posted

Odlična epizoda, neće biti spoilera, ali kao što neko reče u njoj, najuzvišenija dela su često proizašla iz najnižih pobuda. 

Biće vam jasno o čemu pričam čim pogledate epizodu.  :D

Posted

Jok, Toni. Bolje da ništa ne otkrivam...

Posted

Meni najdosadnija epizoda do sada, Sem i Gili dominiraju.

Mada naslućuje se pičvajz.

Posted

Pa svaka sledeca epizoda je najdosadnija  :fantom:

Salim se, ali mnogo me smaraju ovo dvoje, i oni kao likovi, i njihov odnos, i put na koji su krenuli, i njegova pojava. A i njena. A 60% ove epizode su oni.

Posted

Ipak sam bila u pravu da su 

svi, skoro svi, roboti  :fantom: 

Posted (edited)

malo dosadnija epizoda...

i ubiše onu sirotu dansku premijerku... onaj bernard ejkejej džefri d robot

Edited by Marcus Wulffings
Posted

malo dosadnija epizoda...

i ubiše onu sirotu dansku premijerku... onaj bernard ejkejej džefri d robot

Nismo svi stigli da gledamo jos - stavi to u spojler, please.

Posted

počeo pičvajz,

neočekivani detalji i pretpostavke kao da je tek počela serija

Posted

Pisem par stvari koje su neki drugi mudri/zagrizeni ljudi izvalili, a ja samo procitao:

- sva je verovatnoca da ce Hanibal ovu gospodzu zameniti hostom, i time siriti svoj uticaj i ledja u parku, a mozda i van parka

- hostovi nisu u mogucnosti da vide neke stvari koje su im zabranjene programiranjem. S tim u vezi, ima ona slika jedna na kojoj su Ford i njegov valjda cjale. Mesta ima za jos jednu osobu i tako je centrirana da bude tu jos jedna osoba, ali je nema. Sliku je drzao i gledao Bernard, pa je moguce da nije bio u stanju da vidi trecu osobu koja je najveroatnije Arnold

- oni razgovori Bernarda i Dolores se nisu odvijali u glavnoj bazi, nego u ovoj izbacenoj, ili nekoj slicnoj njoj negde u parku. Kako sada stvari izgledaju, Arnold je u tim seansama govorio kroz Bernarda, pitanje je da li uz Fordovu dozvolu ili bez

- ima scena u jednoj od proslih epizoda u kojoj su se Bernard i Tereza jebuckali, pa nesto malo pricali i zezali, pa ona njemu kaze "is that your programming", na sta ju je on samo iskulirao kao da nista nije rekla, a zapravo kao host je bio blokiran. Takodje, on nju u jednoj sceni pita da joj snimi facijalne ekspresije i uprogramira u hostove, a to ima veze sa tockom 1. Zbog ovoga mi je serija porasla u ocima, svaka scena je bitna, svaka replika i nacin izgovora moze da oda neku bitnu sitnicu.

Btw, Hopkins zakiva ovom ulogom, strasan performans, a i lezi mu.

Posted

Meni se ovo bas svidja. Cak i Hopkins, kog organski ne podnosim. 

Ne slazem se za Dolores i Willa. Neko je ranije primetio kako njih dvoje nikako glumacki da kliknu. Cini mi se da su konacno kliknuli u ovoj epizodi. Daleko je ovo od Sam i Gil, spram njih dvoje ovi glume za oskara. 

Dzefri je car.

S jedne strane, malo mi je zao sto je host, ali i ovako briljira

Jedino sto bih voleo jeste da su muziku radili ili Cliff Martinez ili Trent Reznor. Sve ostalo za sada super. 

Posted

jerima sanse da je recimo i camuga, i ceo staf robotski?

:ziga:

Posted

twist ocigledan, ali dobro uradjen(what door?). Dolores i Will me zapravo nisu smarali.

Sir Anthony  :ziga: 

Posted

nisam jos gledala zadnju al htedoh da napisem da me westwold podseca na das experiment

Posted

twist ocigledan, ali dobro uradjen(what door?). Dolores i Will me zapravo nisu smarali.

Sir Anthony  :ziga: 

+1

i onaj  momenat na pocetku kad sanja sina, pa cujemo njegov glas dok ispituje gologuzog.

missim, meni je bilo jasno da je stoposto to jos kad su on i dolores ponovili istu lajnu.

nije ovo sve uopste lose.