Jump to content
IGNORED

Westworld

Ajant23

Recommended Posts

Posted

Ja i dalje ne mogu da odlucim dal mi se svidja serija ili ne :D Gledam je, ali mi sve nekako izmice. Pogledacu jos jednu dve svakako.

Posted (edited)

Moguće da je različit timeline.

naravno da jeste, pa i vidimo to. vrat prerezan u toku dana, a novi se pojavi uvece Edited by ToniAdams
Posted

Moguce je da ovi sto upravljaju parkom prate price kroz koje gosti prolaze, pa popravljaju hostove i stavljaju ih tamo gde treba, u zavisnosti od toga ko je gde od gostiju stigao sa svojim pricama. Sto ce reci, da, razliciti tajmlajnovi, odvojeni za po pola dana jedan od drugog :D

Posted (edited)

ili 30 godina odvojeni tajmlajnovi

mislim glavna teorija po internetsima je da je mladi william u stvari ed haris

Edited by djuras
Posted

Pa jedino ako je tehnologija u vreme mladog i matorog Willa na istom ili priblizno istom nivou, sto bi bilo cudno, s obzirom na to da se ipak radi o razlici od 30ak godina izmedju njih dvojice i sto se radi o tehnoloski naprednom drustvu, tako da mi ne deluje realno da za 30 godina tehnologija ostane ista. 

Drugo, ako se Dolores "budi" u vreme mladog Will, to znaci da se u vreme matorog Willa pojavljuje popravljena Dolores i da se izmedju vremena mladog i matorog Willa nista bitno nije ni desilo sa Dolores (a ni sa ostatkom parka). Osim toga, sa Dolores pocinje da se desava nesto cudno otprilike u vreme kada je vidimo sa matorim Willom (tj. Edom Harisom), u prvoj epizodi. Jedino ako nam prikazuju njena dva pokusaja "budjenja", prvo koje su uspeli da saniraju i drugo sa kojim cemo videti sta ce biti. 

Ne znam, ali meni je ta teorija bezvezna. 

Posted

mib  priča kako je rastavio tostera kada je prvi put došao u zabavni park da vidi kako su napravljeni i da su tada i ličili na robote dok su sada poput ljudi, krvare i td, a videli smo da Will susreće ovu napredniju varijantu...

Posted

A sta ako postoji vise zabavnih parkova? Kao Diznilend? Nelogicno je da ima samo jedan.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Ta prica da su William i Ed Harris isti lik u razmaku od 30 godina je budalastina. Onaj Willov pajtos je i sam pomenuo na pocetku ove epizode kad je pricao o preuzimanju parka da je isti otvoren pre 30 i kusur godina i da se jedan od partnera ubio, dakle isti je timeline.

Posted

ne kapiram, sto je nemoguce da je viljem dosao u park trijes godina posle otvaranja i da je ostao jos trideset?

Posted

jel izasla peta, nisam jos ni 4. pogledao. pise na fejsu da se zakuhalo. 

Posted

- pa kakvi su roboti bili na početku mogli smo videti u jednoj od epizoda, pokreti su im bili robotski, replike vrlo ograničene, nisu krvarili poput ljudi...

Posted

sta kaze fejs jel jedan tajmlajn?

kae dolo dičt di dres en gon bedes in ekšn pekt ep.