October 19, 20177 yr Ne znam sta je ludje, da Hrvati šutnu lika koji im je doneo baraž i pobedu u baražu ili da mi šutnemo Muslina jer bi Piksi da izmešetari recku na SP
October 19, 20177 yr Nije uspeh, ali Dalić je vodio jednu utakmicu. U Ukrajini i dobio je. To ga niti kvalifikuje za selektora, niti diskvalifikuje. Ako mogu da angažuju Ančelotija treba da pokušaju.
October 19, 20177 yr On 19. 10. 2017. at 12:42, Jozef K. said: Nije uspeh, ali Dalić je vodio jednu utakmicu. U Ukrajini i dobio je. To ga niti kvalifikuje za selektora, niti diskvalifikuje. Ako mogu da angažuju Ančelotija treba da pokušaju. mogli bi ga mi brze dobaviti jer smo se vec plasirali. samo covica motivisati i problem resen
October 19, 20177 yr On 19. 10. 2017. at 12:13, gervasius twinkleminkleson said: Jeli realno šta ljudi pišu na već gomili strana [emoji38] Ja guglam crna gora vatromet 2006, ali mi izlazi samo vatromet kojim je opština čestitala Bjelopoljcima novu godinu, a kapiram da Hamlet nije zbog toga ogorčen. Jel ima negde da se vidi taj vatromet koji je izazvao takve reakcije?
October 19, 20177 yr On 19. 10. 2017. at 12:42, Jozef K. said: Nije uspeh, ali Dalić je vodio jednu utakmicu. U Ukrajini i dobio je. To ga niti kvalifikuje za selektora, niti diskvalifikuje. Ako mogu da angažuju Ančelotija treba da pokušaju. Ako mogu da ga angazuju i on hoce treba to da urade pre baraza, a ne da kazu delicu, jbg ako prodjes sledi otkaz
October 19, 20177 yr Tu je Di Mateo zakon, osvojis LS pa dobijes otkaz, a i Jup ne zaostaje... Jos je ludje sto ga vracaju 4 ipo god posle te titule, ali nije tema...
October 19, 20177 yr Edit: za edited by mod. To je mnogo logičnije. Da probaju sada sa Ančelotijem. Još se nisam navikao na novi tapatalk Edited October 19, 20177 yr by Jozef K.
October 19, 20177 yr Istina, vraćaj temu na koga više mrzite od eks ju repki inače će banovi da padaju