gervasius twinkleminkleson Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Jeli realno šta ljudi pišu na već gomili strana [emoji38]
*edited by mod Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ne znam sta je ludje, da Hrvati šutnu lika koji im je doneo baraž i pobedu u baražu ili da mi šutnemo Muslina jer bi Piksi da izmešetari recku na SP
Jozef K. Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Nije uspeh, ali Dalić je vodio jednu utakmicu. U Ukrajini i dobio je. To ga niti kvalifikuje za selektora, niti diskvalifikuje. Ako mogu da angažuju Ančelotija treba da pokušaju.
Ros Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Nije uspeh, ali Dalić je vodio jednu utakmicu. U Ukrajini i dobio je. To ga niti kvalifikuje za selektora, niti diskvalifikuje. Ako mogu da angažuju Ančelotija treba da pokušaju. mogli bi ga mi brze dobaviti jer smo se vec plasirali. samo covica motivisati i problem resen
tangodelta Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Jeli realno šta ljudi pišu na već gomili strana [emoji38] Ja guglam crna gora vatromet 2006, ali mi izlazi samo vatromet kojim je opština čestitala Bjelopoljcima novu godinu, a kapiram da Hamlet nije zbog toga ogorčen. Jel ima negde da se vidi taj vatromet koji je izazvao takve reakcije?
ronin Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ma uvređene mlade...Zamisli ocepila se Crna Gora...
*edited by mod Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Nije uspeh, ali Dalić je vodio jednu utakmicu. U Ukrajini i dobio je. To ga niti kvalifikuje za selektora, niti diskvalifikuje. Ako mogu da angažuju Ančelotija treba da pokušaju. Ako mogu da ga angazuju i on hoce treba to da urade pre baraza, a ne da kazu delicu, jbg ako prodjes sledi otkaz
W.F.C. Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Tu je Di Mateo zakon, osvojis LS pa dobijes otkaz, a i Jup ne zaostaje... Jos je ludje sto ga vracaju 4 ipo god posle te titule, ali nije tema...
Jozef K. Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 (edited) Edit: za edited by mod. To je mnogo logičnije. Da probaju sada sa Ančelotijem. Još se nisam navikao na novi tapatalk Edited October 19, 2017 by Jozef K.
radisa Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Jup je hteo u penziju... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
*edited by mod Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Istina, vraćaj temu na koga više mrzite od eks ju repki inače će banovi da padaju
Recommended Posts