ronin Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Koji bre Crnogorci navijaju protiv Srbije? U kom to univerzumu?
čekmeže Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Jel može 1 tabelarni prikaz ex-yu da se objasni ko navija protiv koga? Ima li neko da navija za?
Meazza Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Jel može 1 tabelarni prikaz ex-yu da se objasni ko navija protiv koga? Ima li neko da navija za?
renne Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Jel može 1 tabelarni prikaz ex-yu da se objasni ko navija protiv koga? Ima li neko da navija za? nema
aram Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ja navijam i za bosance i za crnogorce. I za makedonce i slovence, naravno.
dillinger Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Koji bre Crnogorci navijaju protiv Srbije? U kom to univerzumu? Ma ne obožavaju Srbiju, drugo im je oko u glavi a i pričaju srpski još uvek
bradilko Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Koji bre Crnogorci navijaju protiv Srbije? U kom to univerzumu?ima kako nema. lično ih znam gomilu.to su ovi crnogorski fašovi kao šuković,vlahović ex ministar ino poslova,krivokapić, onaj trener baletić što šamara žene kad ide sa bratijom da otima crkve..ima i običnog sveta.
levi Posted October 18, 2017 Author Posted October 18, 2017 Čekmeže Pa Hamlet je čini mi se Srbin...a i Toni Šumaher valjda...A oni su izjavili da bi navijali za CRO vs MNE.... Super ste se setili ovo, da se jednom prebrojimo ko ljudi Bradilko jesi ti Crnogorac ili Srbin?
levi Posted October 18, 2017 Author Posted October 18, 2017 Za Arlea i Casha mi isto nije baš najjasnije, pa ako bi mogli da se izjasne -_-
ArleKino Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 MonteNiger Nego, raja, pojacano smarate sa pricom o crnogorskom jeziku. Zovu ga ljudi tako i kapak. Ako im ne potpisujete svjedocanstva, nema potrebe da se toliko s(j)ekirate.
Recommended Posts