Cash Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Словаци заслужено у бараж. Moglo se je i drugačije zavrsiti
Lancia Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Moglo se je i drugačije zavrsiti de bre da idu u onim gej dresovima u Rusiju. silovali bi ih tamo.
Cash Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 de bre da idu u onim gej dresovima u Rusiju. silovali bi ih tamo. Mislio sam na SLO. Nego Slovakia jos nije osigurala baraz odakle vam to da su već u barazu?
mlatko Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Odigranih 10 utakmica protiv 5 protivnika u grupi bi trebalo da je dovoljno da se zna.
hazard Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Pa nije dovoljno, jer ne idu sve drugoplasirane ekipe u baraž, jedna ispada. I u pravu je čovek, Slovačka još uvek nije u baražu, zavisi od toga šta će se desiti u preostalim grupama. Za sada su u baražu zasigurno: Italija Danska Severna Irska i kod god bude 2. u grupi B (Portugalija ili Švajcarska) Edited October 8, 2017 by hazard
mlatko Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 ajoj, da. nisam mislio. al bolje i Slovaci jer da su Skoti ispali bi kao najgori.
Cash Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Slovaci moraju da navijaju sutra za x u Kijevu, za x u Welsu i za pobedu Gruzije.( sad mi je jasno zasto je Weiss rekao: dacemo sve od sebe da pobedimo sutra) Sta ako se meč u Kijevu zavrsi 1:1 a u Kardiffu 0:0. Ko je onda najgori drugi? Edited October 8, 2017 by Cash
Cash Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Poraz sa 2 i vise gola razlike: -Najlosiji drugi smo i ispadamo Ovo nije tacno Ipak si skroz upravu izvinjavam se Edited October 8, 2017 by Cash
Boza_zvani_Pub Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Sta ako se meč u Kijevu zavrsi 1:1 a u Kardiffu 0:0. Ko je onda najgori drugi?Gleda se fer plej, Hrvati bolji trenurno imaju tri zuta manje.
goofs Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Ovo je ludilo, dve utakmice na kojima ce obema ekipama odgovarati samo pobeda, X ih kanali, bice gung ho na sve strane.
goofs Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Znaci mi smo sa bodom sigurni najmanje za baraz bez obzira na ostale rezultate? Ako mi je racunica tacna, mislim da smo i sa porazom do 3 razlike sigurni za baraz. Mi imamo 12 bodova bez Moldavije, Slovacka isto, nama +9 gol razlika, njima +5. Ocekuje nas jedan pravi JSL mec
J-♣ Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Mi teoretski sa minimalnim porazom možemo biti prvi u grupi, ako se ispune sledeći uslovi: da Vels odigra nerešeno i da dobiju bar 3 žuta kartona, a naši nijedan (ako sam dobro prebrojao na fifinom sajtu, mi imamo 16 žutih i 1 direktni crveni, a Velšani 14 i 1 direktni crveni)
goofs Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Mislim da je u grupnoj fazi drugaciji sistem taj-brejkera, da se prvo gleda gol-razlika pa onda broj datih golova, pa onda neke dalje gluposti, tako da nam junackih 0:1 radi posao, samo da Irci ne prodaju (i da tamo ne bude nesto tipa 6:6).
Recommended Posts