Jump to content

WC 2018 evropske kvalifikacije

Featured Replies

Hrvati ako odigraju nerešeno najgori drugi. Samo ih pobeda vodi dalje 

• Replies 1.7k
  • Views 112.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 8. 10. 2017. at 18:16, Nikodije said:

Mi izgubimo, oni izgube. Al mislim da ce oni dobiti ukrajinu koliko god da su bili bedni u poslednje vreme. U nasu pobedu protiv gruzije tek ne sumnjam. Bice to 1 marko djuric pobeda, 5-0

Definitivne kalkulacije za nas:

Pobeda:

idemo na SP

Remi:

Na SP idemo ako:

-Vels i Irska odigraju X ili

-Irska pobedi Vels sa manje od 5 golova razlike

Svaka druga kombinacija nas vodi u baraz

Poraz sa golom razlike:

Na SP idemo ako:

-Vels i Irska odigraju nereseno

U baraz idemo ako:

Ukrajna i Hrvatska odigraju nereseno

Poraz sa 2 i vise gola razlike:

-Najlosiji drugi smo i ispadamo

Edited by Boza_zvani_Pub

On 8. 10. 2017. at 18:22, Nikodije said:

Edited by Redoran

On 8. 10. 2017. at 18:22, Nikodije said:

Smesno je sto uopste pustaju da grcki grci i kiparski grci budu u istoj grupi. To bi trebalo razdvojiti bas kao sto razdvajaju i neprijateljske strane, azere i jermene, nas i kosovske albance, ukrajince i ruse.

Bilo bi tu ohoho kandidata za razdvajanje. Za početak sve skandinavske zemlje i ostrva, zatim Italija i San Marino, Kosovo i Albanija, Španija i Andora, Rumunija i Moldavija... ne znam kako bi uopšte sastavili grupe sa toliko ograničenja.

Možda sam istripovao ali mi se čini da je Kipar imao neku matematiku za baraž u slučaju da pobedi Grčku?

On 8. 10. 2017. at 18:44, Redoran said:

Bilo bi tu ohoho kandidata za razdvajanje. Za početak sve skandinavske zemlje i ostrva, zatim Italija i San Marino, Kosovo i Albanija, Španija i Andora, Rumunija i Moldavija... ne znam kako bi uopšte sastavili grupe sa toliko ograničenja.

Možda sam istripovao ali mi se čini da je Kipar imao neku matematiku za baraž u slučaju da pobedi Grčku?

Pa neka razdvoje makar pripadnike istog naroda koji igraju za dve razlicite reprezentacije. Grcku i kipar, kao i albaniju i kosovske albance, tj one reprezentacije ciji narodi bi voleli da zive u istoj drzavi, a ne razdvojeno. I bas je bitno da razdvoje italiju i san marino ili spaniju i andoru, kao da postoji sansa da bi oni nekad morali da namestaju :D

Edited by Nikodije

Znaci mi smo sa bodom sigurni najmanje za baraz bez obzira na ostale rezultate?

On 8. 10. 2017. at 18:16, Nikodije said:

Mi izgubimo, oni izgube. Al mislim da ce oni dobiti ukrajinu koliko god da su bili bedni u poslednje vreme. U nasu pobedu protiv gruzije tek ne sumnjam. Bice to 1 marko djuric pobeda, 5-0

Ništa njima nije garantovano u Ukrajini, ono uopšte nije naivan protivnik. Tipična sovjetska škola, ne igraju preterano gledljiv fudbal ali su čvrsti do zla boga i uvek imaju par igrača koji mogu da izvuku neki ključan sprint ili dupli pas.

Na sve to Hrvatska ima potpun raspad sistema u savezu, javnosti i medijima, pa samim tim verovatno i među igračima. Tim koji sa Modrićem, Rakitićem i Perišićem na sredini grčevito brani gol prednosti protiv moćne Finske umesto da rutinski privede utakmicu kraju, ni po kom osnovu ne može da bude favorit na gostovanju u Ukrajini. Oni trenutno prolaze kroz Gurban Gurbanov fazu nacionalnog fudbala.

Edited by Redoran

Jeste, ali nekako uvek odigraju najbolje kada je najbitnije, barem u kvalifikacijama. Ovo sad im je must win, i uopste se ne bih kladio na X1

On 8. 10. 2017. at 17:15, hazard said:

To je otprilike ideja one Lige Nacija

ja jos uvek na kontam tacno sta predstavlja ta liga osim sto su ih ubacili umesto prijateljskih.

On 8. 10. 2017. at 18:18, tangodelta said:

Apsolutno.

Ja bih isao korak dalje, da ove velike reprezentacije ni ne igraju kvalifikacije, nego da imaju obezbeđena mesta kao u LŠ.

Šta ima tamo neki gologuzani da im uzimaju mesta i da superzvezde moraju da lome noge protiv tamo nekih Andora i Luksemburgova.

pa okej, ako je tebi zanimljivo gledati kako san marino i slicni dobijaju po 5-6 komada u proseku i sto u jednom kvalifikacijskom danu ima max jedna zanimljiva utakmica onda ok.

ako su concacaf, africka i azijska asocijacije to mogli da napraviti ne vidim zasto ni uefa ne bi napravila, samo sa malim izmenama.

On 8. 10. 2017. at 18:50, Nikodije said:

Znaci mi smo sa bodom sigurni najmanje za baraz bez obzira na ostale rezultate?

Da
  • Author

Šta napravi Azerbejdžanac kroz odbranu Nemačke :D

bila bi fora ne nemci ne pobede danas.

muda bi svoja pojeli sto nisu oborili rekord (sve pobede u kvalifikacijama). 

danas ceo dan se trubi o tome na rdiju :D

• Author

Otkud Robi u Azerbeijanu, zar nije podneo ostavku posle poraza u 90 min od Iraca

Edited by levi

On 8. 10. 2017. at 19:18, aram said:

Znaci gotovo, igramo sa devet defanzivnih igraca :fantom:

Potencijalni protivnici (nosioci): Italija, Svedka ili Francuska, Svarjcarska ili Portugal, Hrvatska ili Danska

Edited by Boza_zvani_Pub