Fakundo Sava Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Hrvati ako odigraju nerešeno najgori drugi. Samo ih pobeda vodi dalje
Boza_zvani_Pub Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Mi izgubimo, oni izgube. Al mislim da ce oni dobiti ukrajinu koliko god da su bili bedni u poslednje vreme. U nasu pobedu protiv gruzije tek ne sumnjam. Bice to 1 marko djuric pobeda, 5-0Definitivne kalkulacije za nas:Pobeda: idemo na SP Remi: Na SP idemo ako: -Vels i Irska odigraju X ili -Irska pobedi Vels sa manje od 5 golova razlike Svaka druga kombinacija nas vodi u baraz Poraz sa golom razlike: Na SP idemo ako: -Vels i Irska odigraju nereseno U baraz idemo ako: Ukrajna i Hrvatska odigraju nereseno Poraz sa 2 i vise gola razlike: -Najlosiji drugi smo i ispadamo Edited October 8, 2017 by Boza_zvani_Pub
Redoran Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Smesno je sto uopste pustaju da grcki grci i kiparski grci budu u istoj grupi. To bi trebalo razdvojiti bas kao sto razdvajaju i neprijateljske strane, azere i jermene, nas i kosovske albance, ukrajince i ruse. Bilo bi tu ohoho kandidata za razdvajanje. Za početak sve skandinavske zemlje i ostrva, zatim Italija i San Marino, Kosovo i Albanija, Španija i Andora, Rumunija i Moldavija... ne znam kako bi uopšte sastavili grupe sa toliko ograničenja. Možda sam istripovao ali mi se čini da je Kipar imao neku matematiku za baraž u slučaju da pobedi Grčku?
Nikodije Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Bilo bi tu ohoho kandidata za razdvajanje. Za početak sve skandinavske zemlje i ostrva, zatim Italija i San Marino, Kosovo i Albanija, Španija i Andora, Rumunija i Moldavija... ne znam kako bi uopšte sastavili grupe sa toliko ograničenja. Možda sam istripovao ali mi se čini da je Kipar imao neku matematiku za baraž u slučaju da pobedi Grčku? Pa neka razdvoje makar pripadnike istog naroda koji igraju za dve razlicite reprezentacije. Grcku i kipar, kao i albaniju i kosovske albance, tj one reprezentacije ciji narodi bi voleli da zive u istoj drzavi, a ne razdvojeno. I bas je bitno da razdvoje italiju i san marino ili spaniju i andoru, kao da postoji sansa da bi oni nekad morali da namestaju :D Edited October 8, 2017 by Nikodije
Nikodije Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Znaci mi smo sa bodom sigurni najmanje za baraz bez obzira na ostale rezultate?
Redoran Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Mi izgubimo, oni izgube. Al mislim da ce oni dobiti ukrajinu koliko god da su bili bedni u poslednje vreme. U nasu pobedu protiv gruzije tek ne sumnjam. Bice to 1 marko djuric pobeda, 5-0 Ništa njima nije garantovano u Ukrajini, ono uopšte nije naivan protivnik. Tipična sovjetska škola, ne igraju preterano gledljiv fudbal ali su čvrsti do zla boga i uvek imaju par igrača koji mogu da izvuku neki ključan sprint ili dupli pas. Na sve to Hrvatska ima potpun raspad sistema u savezu, javnosti i medijima, pa samim tim verovatno i među igračima. Tim koji sa Modrićem, Rakitićem i Perišićem na sredini grčevito brani gol prednosti protiv moćne Finske umesto da rutinski privede utakmicu kraju, ni po kom osnovu ne može da bude favorit na gostovanju u Ukrajini. Oni trenutno prolaze kroz Gurban Gurbanov fazu nacionalnog fudbala. Edited October 8, 2017 by Redoran
Nikodije Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Jeste, ali nekako uvek odigraju najbolje kada je najbitnije, barem u kvalifikacijama. Ovo sad im je must win, i uopste se ne bih kladio na X1
189- Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 To je otprilike ideja one Lige Nacija ja jos uvek na kontam tacno sta predstavlja ta liga osim sto su ih ubacili umesto prijateljskih. Apsolutno. Ja bih isao korak dalje, da ove velike reprezentacije ni ne igraju kvalifikacije, nego da imaju obezbeđena mesta kao u LŠ. Šta ima tamo neki gologuzani da im uzimaju mesta i da superzvezde moraju da lome noge protiv tamo nekih Andora i Luksemburgova. pa okej, ako je tebi zanimljivo gledati kako san marino i slicni dobijaju po 5-6 komada u proseku i sto u jednom kvalifikacijskom danu ima max jedna zanimljiva utakmica onda ok. ako su concacaf, africka i azijska asocijacije to mogli da napraviti ne vidim zasto ni uefa ne bi napravila, samo sa malim izmenama.
Boza_zvani_Pub Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Znaci mi smo sa bodom sigurni najmanje za baraz bez obzira na ostale rezultate?Da
levi Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 Šta napravi Azerbejdžanac kroz odbranu Nemačke :D
Ros Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 bila bi fora ne nemci ne pobede danas. muda bi svoja pojeli sto nisu oborili rekord (sve pobede u kvalifikacijama). danas ceo dan se trubi o tome na rdiju :D
levi Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 (edited) Otkud Robi u Azerbeijanu, zar nije podneo ostavku posle poraza u 90 min od Iraca Edited October 8, 2017 by levi
Boza_zvani_Pub Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Znaci gotovo, igramo sa devet defanzivnih igraca Potencijalni protivnici (nosioci): Italija, Svedka ili Francuska, Svarjcarska ili Portugal, Hrvatska ili Danska Edited October 8, 2017 by Boza_zvani_Pub
Recommended Posts