Timmy Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 (edited) Da, videh da neko napisa kako su podloge na AO i USO veoma slicne. Apsolutno netacno. AO je blizi cak i RG nego ovim brzim betonima. Pisao sam na kraju prosle sezone da ce zbog manje promene u podlogama, kao i Novakovo usavrsavanje igre na sporijim podlogama dovesti do situacije da ce do karaja karijere vise puta osvajiti RG nego W i USO.. Ne bi me iznedailo da se rezultati na GS turniria sledece godine poklope sa ovom... AL je svakako velika steta sto je propustio ovu priliku da preko Vavrinke uzme USO. Edited September 12, 2016 by Timmy
Time Crisis Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Da, videh da neko napisa kako su podloge na AO i USO veoma slicne. Apsolutno netacno. AO je blizi cak i RG nego ovim brzim betonima. Pisao sam na kraju prosle sezone da ce zbog manje promene u podlogama, kao i Novakovo usavrsavanje igre na sporijim podlogama dovesti do situacije da ce do karaja karijere vise puta osvajiti RG nego W i USO.. Ne bi me iznedailo da se rezultati na GS turniria sledece godine poklope sa ovom... AL je svakako velika steta sto je propustio ovu priliku da preko Vavrinke uzme USO. Šteta stvarno, kad je već dobio najboljeg mogućeg protivnika.
Timmy Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 Sta mislis koga bi izabrao Novak u finalu izmedju Mareja, Delpa i Vavrinke?
Milogled Bluff Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 jebiga, znali smo da ce neminovno doci dan kada ce poceti cesce da gubi od slabijih od sebe, ali smo se, verovatno nerealno, nadali da se to nece desiti ovog leta, nego za godinu ili dve. sada 17 grenslemova deluje tesko dostizno, ne toliko zbog ove propustene prilike, koliko zato sto je tesko ocekivati da ce u naredne dve-tri sezone moci da uzima po bar dva komada.
Time Crisis Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Sta mislis koga bi izabrao Novak u finalu izmedju Mareja, Delpa i Vavrinke? Svakako ne Vavrinku
Timmy Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 (edited) Nego? Elem “On je igrač koji ima dosta varijacija u igri i ponekad te stavi u poziciju na terenu da ne možeš agresivno da odigraš od prvog trenutka – slajsevi mu pomažu da dobije narednu loptu malo lakšu i da onda preuzme kontrolu u poenima. To je radio efikasno i diktirao je tempo, a ja sam možda malo previše čekao i bio previše pasivan“. “Mučim se sa pokretom pri servisu, sa tehnikom, a to je posledica povrede – radio sam mnogo na tome, ali telo je na različite načine pravilo kompenzacije kako bi zaštitilo povređenu ruku. Servis je bio najslabija karika na ovom turniru, svestan sam toga, svestan sam da sam pravio mnogo duplih grešaka, a u ovakvim mečevima neophodan mi je neki besplatan poen na prvi servis i generalno viši procenat“. I on je svestan gde je gresio. A za povredu mu verujem “Peking, Šangaj, Pariz, London, to je plan do kraja sezone – još nisam osigurao prvo mesto na svetu, to mi je cilj do kraja godine“. Ocekivano. Verovatno ce i Marej isto, sam osto on mozda ode u Tokio umesto Pekinga. Edited September 12, 2016 by Timmy
Tsai Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Ako nista drugo, zabavno mi je da posmatram kako se Vavrinka svaki put userava Mareju u koncept velike cetvorke
Frank Pembleton Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Koji je scenario da odbrani no1 , jel to u opasnosti uopšte? ....shit has hit the fan...
Tsai Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 jeste u opasnosti ako u nekom ludilu marej osvoji sve do kraja a novak ispada pre 1/4 finala. razlika u trci je +2000 za novaka, a ima jos 4000 bodova do kraja sezone
Kanzas siti zez Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 velika je verovatnoca da ce Novak ostati broj 1 na kraju sezone. Mada ako Marej ostvari dobre rezultate ima veliku sansu da preuzme broj 1 na pocetku sledece sezone gde ne brani puno poena zbog slabih rezultata po Americi, a gde Novak brani sve(i AO)
Timmy Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 Koji je scenario da odbrani no1 , jel to u opasnosti uopšte? ....shit has hit the fan... Prvi post na ovoj strani. Imam Marej 5% sansi otprilike.
Timmy Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 velika je verovatnoca da ce Novak ostati broj 1 na kraju sezone. Mada ako Marej ostvari dobre rezultate ima veliku sansu da preuzme broj 1 na pocetku sledece sezone gde ne brani puno poena zbog slabih rezultata po Americi, a gde Novak brani sve(i AO) Ovo da. Ali mislim da ce Novak povecati prednost u trci do kraja sezone. Marej ce lipsavati u Parizu i Londonu. Novak ako sanira povredu ima da cepa. Njegov omiljeni deo sezone.
kud u maglu Simoviću Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 jebiga, znali smo da ce neminovno doci dan kada ce poceti cesce da gubi od slabijih od sebe, ali smo se, verovatno nerealno, nadali da se to nece desiti ovog leta, nego za godinu ili dve. sada 17 grenslemova deluje tesko dostizno, ne toliko zbog ove propustene prilike, koliko zato sto je tesko ocekivati da ce u naredne dve-tri sezone moci da uzima po bar dva komada.moći će svakako da uzima još gs-ova bez brige. sad da li će prestići rodžera, mislim teško, al će mu se opasno primaći. ova sezona je u timu đokovića očito bila predviđena za napad na fo, a ostalo kako zapadne. verujem da su očekivali bar još jedan gs i/ili medalju u riju, al jbg ne biva sve onako kako se isplanira. to telo više nije u stanju da istrpi toliko nedelja u formi koja prevazilazi nadljudske napore. ove godine je pik forme bio u 5. mesecu, naredna 4 maltene nije odigrao poštenih 4 meča. čak i ovo finale u ny je bilo splet neverovatnih srećnih okolnosti po novaka, a ne njegove igre. sad da se pripremi za masters u londonu, pa za početak naredne sezone i ao. ako bude sve kako valja, a ne vidim razloga da neće, mislim da sledeće sezone može doći opet do 3gs-a
Recommended Posts