Bright Billy Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Gayyi svaka cast za preporuku onog restorana. Link to comment
wall Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Zakintos. Ako imaš članove osetljivije na mućkanje, tablete protivu povraćanja pre izleta. Link to comment
Apollo Creed Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 imam,dobro mi reče... nisam shvatio da je baš heavy izlet... Link to comment
wall Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Ma nije ali hoće na drugoj strani da ljulja malo, ko je osetljiv bljucka. Klinci i sl. Link to comment
Haralampije Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 gledaj da se veres po toj olupini i iseces na zardjalo gvozdje, srbi to obozavaju Link to comment
copkillah Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Hvala! Nazalost ovo je zauzeto pa sam nasao neki solidni apartman kod srbo-grkinje u Argostelionu. to ti je svakako dobra baza, veliki marketi su ti blizu, tako da ti ostaje samo da uživaš :) Link to comment
Moća Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Ja veceras odoh u Leptokariju. Ako neko ima neki predlog sta videti, pojesti, obici itd. javite. Link to comment
garcia Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 ima i ono grčko pivo, Mythosšto ga toliko mrziš [emoji20] Link to comment
radisa Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 gledaj da se veres po toj olupini i iseces na zardjalo gvozdje, srbi to obozavaju I obavezno se potpiši, i pored imena dodaj fkcz/pfc, u zavisnosti od preferencija... I to Srbi rade... Link to comment
garcia Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 i ne bacaj toalet papir u šolju jer Grci imaju kanalizaciju napravljenu od koktel-cevčica. uostalom piše na srpskom u wc-u Link to comment
Dr Arslanagić Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Ne zajebavajte čoveka. Otiđi u Solun na jedan dan ako nisi bio. Link to comment
Musky Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 zna li ko dal mi je pametno da sutra rano ujutru krenem nazad iz Polihrona... zbog eventualne gužve na putu ili prelazima ili da ostavim za ponedeljak...klinac napatio neki virus pa smo se smorili. Link to comment
Recommended Posts