June 21, 20168 yr To je onaj kao paradise beach? Bio sam u Neos Marmarasu nekoliko dana ali u gradu. blizu je tog paradajza, ali nije to to. Ovi su pre grada. Imaju svoju malu plažu. mislim, sama po seb plaža nisu kilometri peska, ali ima mesta za ležaljke i za igranje u pesku, a pored je super dvorište sa hladovinom. Edited June 21, 20168 yr by Lezilebovich
June 25, 20168 yr Dajte neku preporuku za smestaj za Pelion. enastron guesthouse u chorefto-u npr. mada su verovatno vec popunjeni za sezonski peak
June 25, 20168 yr Dajte neku preporuku za smestaj za Pelion. kuntao sam ovde http://www.gopelion.com/pelionhotelsgreece/victoria/ i na kraju jos dve noci u pansionu germaniko koji je vlasnistvo iste porodice OK je skroz, grcki cisto, bazicno, victoria je fizicki na obali. Ako odes tamo pozdravi Tomasa koji ispred familije vodi biznis.
June 27, 20168 yr U Vurvuruu je i ove godine prelepo :) imal kakvog smestaja finog? slabo mi sta airbnb izbacuje.
June 27, 20168 yr U Vurvuruu je i ove godine prelepo :)vratili se odande pre tri dana, guzva poprilicna ispod onog bora na plazi, al stvarno lepo. Pivo kod Jorgosa na onim stolicama u moru redovan ritual. Ovaj smestaj gde smo mi bili rasprodat do sredine septembra, poprilican broj moldavaca i rusa u poredjenju sa proslom godinom. Eto, ko ima malenu decicu, stvarno ne znam za bolje mesto.
June 27, 20168 yr eroplanom? kolima, beograd kavala pa 4 sata feribotom, 85e one way. moraju kola za lemnos, poveliko je.
June 27, 20168 yr bio neko na alonissosu? idi, i ne okreci se za sobom. nisam bio, i patim zbog toga. ali ne zadugo. mozda da podelis sa skopelosom. pogledaj mama mia film da se upoznas sa skopelosom
June 27, 20168 yr i skopelos je u igri. ali alonissos vodi. mada, najvise zavisi od toga sta ce se naci od smestaja ... i ti ides, ove godine?
June 27, 20168 yr i skopelos je u igri. ali alonissos vodi. mada, najvise zavisi od toga sta ce se naci od smestaja ... i ti ides, ove godine? oni su toliko blizu da ima smisla da oba ostrva obidjes. ove godine na krf, a za dogodine cemo videti jos :) duga je lista: skopelos/alonisos, samos, patmos, krit ponovo...
June 28, 20168 yr Jel traze grci medjunarodnu vozacku dozvolu? Istekla mi stara u februaru a nisam siguran da cu stici da izvadim novu jer su zakomplikovali proceduru... Edited June 28, 20168 yr by Bright Billy