Lezilebovich Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 (edited) To je onaj kao paradise beach? Bio sam u Neos Marmarasu nekoliko dana ali u gradu. blizu je tog paradajza, ali nije to to. Ovi su pre grada. Imaju svoju malu plažu. mislim, sama po seb plaža nisu kilometri peska, ali ima mesta za ležaljke i za igranje u pesku, a pored je super dvorište sa hladovinom. Edited June 21, 2016 by Lezilebovich
LeBron Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 (edited) U Vurvuruu je i ove godine prelepo :) Edited June 25, 2016 by LeBron
Parsons Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Dajte neku preporuku za smestaj za Pelion. enastron guesthouse u chorefto-u npr. mada su verovatno vec popunjeni za sezonski peak
yolo Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Dajte neku preporuku za smestaj za Pelion. kuntao sam ovde http://www.gopelion.com/pelionhotelsgreece/victoria/ i na kraju jos dve noci u pansionu germaniko koji je vlasnistvo iste porodice OK je skroz, grcki cisto, bazicno, victoria je fizicki na obali. Ako odes tamo pozdravi Tomasa koji ispred familije vodi biznis.
yolo Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 i ja bukirao letovanjce https://www.airbnb.com/rooms/5274961?s=DTgxUMPE
nisam ja Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 U Vurvuruu je i ove godine prelepo :) imal kakvog smestaja finog? slabo mi sta airbnb izbacuje.
Strucnjak Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 U Vurvuruu je i ove godine prelepo :)vratili se odande pre tri dana, guzva poprilicna ispod onog bora na plazi, al stvarno lepo. Pivo kod Jorgosa na onim stolicama u moru redovan ritual. Ovaj smestaj gde smo mi bili rasprodat do sredine septembra, poprilican broj moldavaca i rusa u poredjenju sa proslom godinom. Eto, ko ima malenu decicu, stvarno ne znam za bolje mesto.
yolo Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 eroplanom? kolima, beograd kavala pa 4 sata feribotom, 85e one way. moraju kola za lemnos, poveliko je.
Ros Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 bio neko na alonissosu? idi, i ne okreci se za sobom. nisam bio, i patim zbog toga. ali ne zadugo. mozda da podelis sa skopelosom. pogledaj mama mia film da se upoznas sa skopelosom
Ardian Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 i skopelos je u igri. ali alonissos vodi. mada, najvise zavisi od toga sta ce se naci od smestaja ... i ti ides, ove godine?
Ros Posted June 27, 2016 Posted June 27, 2016 i skopelos je u igri. ali alonissos vodi. mada, najvise zavisi od toga sta ce se naci od smestaja ... i ti ides, ove godine? oni su toliko blizu da ima smisla da oba ostrva obidjes. ove godine na krf, a za dogodine cemo videti jos :) duga je lista: skopelos/alonisos, samos, patmos, krit ponovo...
Bright Billy Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 (edited) Jel traze grci medjunarodnu vozacku dozvolu? Istekla mi stara u februaru a nisam siguran da cu stici da izvadim novu jer su zakomplikovali proceduru... Edited June 28, 2016 by Bright Billy
Recommended Posts