hollow Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Predlozi za najeftiniji nacin da se stigne do atine iz Beograda, voz, bus ili peske ?(:
assück Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 pa da, Bujanovac, Preševo, Medveđa, iskustvo pretrčavanja granice sa raznim emigrantima... besplatan smeštaj u grčkom zatvoru... prajsles! :)
spina Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Kakva su vam iskustva sa Krfskim mestima Kasvosom i Sidarijem?Dogovaram se sa društvom koje od ta dva mesta da izaberemo? Na Kavos se ide sa Go2 (ili Summer Fun nisam 100% siguran), a u Sidari sa Rapsodijem.Kakav je Sidari za zezanje? Za Kavos sam čuo da je dobar u tom pogledu.Šta mislite za šta se opredeliti. Primarna svrha letovanja je zezanje naravno :)
assück Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ako hoces u zezanje, Kavos ili Ipsos. Kavos je jedno 30% skuplji od ostatka ostrva, a ne bih ga preporucio nikome iole normalnom. ali ako volis non stop pijanstvo, gomilu debelih belih engleskinja i njihovih mrsavih bojfrenda koji glume huligane, onda je to the place to be. gomila kafica/diskoteka, odvratna plaza, post-apokalipsa.Ipsos ti je vise italijansko/srpski hibrid, meni uzasan ali u poredjenju sa Kavosom je Hyatt Regency.Sidari mi deluje kao gomila kuca nabacanih po prasini. samo prolazio kroz na putu do Sunset Beacha koji je spettacolo
Isis Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 jbt, kako sa apetitom opljunemo svako krfsko mesto, reci ce ljudi pa sta ga hejlujete toliko :Dnego, kako je najlakse stici od soluna do krfa autobusom? jel poznaju grci online prodaju karata? moram tetku da dobacim od soluna do krfa, al daljinski tj. dok sam ja na trecem mestu. kako to da izvedem?
yolo Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 treba mi info za kefaloniju. u principu trazi se sto zaostalije selo ili kraj (u smislu turizma), niposto masovke, hoteli i slicno. sto manje turista iz zapadne evrope u blizini. plaze po mogucnosti da imaju barem delimicno hlad - znaci borovi, masline i slicno.u principu moze i fiskardo ili nesto u okolini. smestaj prilicno nebitan ako je mesto vajbovito. u svakom slucaju ne hotel, ne novogradnja (sem ako nije neka stara tipska arhitektura)...sa izuzetkom lefkade koja je ubitacno ogoljena manje vise sve ostalo sto sam svojom posetom udostojio na jonskoj obali je imalo elemente ovog gore i bilo je do jaja: itaka i paksos na primer. dobro na paksosu ima engleza ali tamo nema aerodroma i hotela tako da je to individualni turizam i nema smaraca koji pisaju u plicaku i povracaju po pesku.naravno dolazi u obzir i neka treca preporuka za jonsku stranu ili eventualno nesto oko peloponeza juznije, posto cu se spustati sa zagorohorije na jug. ovo su slike sa itake prosle godine, trazi se nesto na tragu te low key atmosfere
twisted Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 gazzo brate :D koliko si tragao za ovakvim od života odvojenim mestom? :)
Matilda Ivancic Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) ... Edited June 10, 2012 by Matilda Ivancic
ToniAdams Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) uf, meni je grcka vazda bila asocijacija na te rulje engleza i ostalih stoka, guzvu i buku. ovo tvoje izgleda posve fenomenalno. Edited June 10, 2012 by ToniAdams
3opge Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 jel to genetski cist magarac ili mu je neki od roditelja intelektualac?
twisted Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 u grčkoj ako tražiš rulju engleza, ti ćeš je i naći :D što kaže moja prijateljica - grčka ima 360 ostrva, ako ideš 1 ostrvo godišnje, ihaaaj :D svako može naći svoj trip. priznajem da ovakvo gazzino iskustvo u grčkoj nikad nisam imao/video.
Moća Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Potrebna pomoc. Trazim dva studija na krfu u dasiji ili ipsosu cena do 300e po studiju. Od 27 juna do 7 jula. Jel imate neku preporuku gde ste vec isli. Gledam po netu i dosta je vec izdato. Kad sam indijanac pa nisam ranije sve zavrsio. <_<Sent from my cigla using Tapatalk
Recommended Posts