Cash Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 pa valjda je imao neku tešku povredu pre metar dana. Pa i pre te povrede nije mnogo igrao, a ono malo sto je igrao uvek je dao gol.
Sandens Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 ne igra zato sto gayle razvaljuje (najbolji strelac lige sa 20 golova), a rafa igra samo sa jednim spicem.
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 To znamo, ali danas je u odsustvu gejla startni špic bio 1 daryl murphy
Sandens Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 reading i leeds ne gube bodove, o brightonu da ne govorim... bice tesko jokanu da se uglavi u playoff iako stvarno lepo igraju, da nisu masili one silne penale sad bi bili tamo.
Cash Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 reading i leeds ne gube bodove, o brightonu da ne govorim... bice tesko jokanu da se uglavi u playoff iako stvarno lepo igraju, da nisu masili one silne penale sad bi bili tamo. Jos 18 kola ima da se igra, Fulam deli samo 3 boda do 6.mesta. Ko sto bi Vermezovic rekao svi su tu :)
smorenko Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 Zasto Mitrovic ne igra. Mitar je ocajno odigrao u subotu u kupu protiv Oxforda, promašio 3 zicera i penal. Newcastle je izgubio 3:0. Murphy je više po Rafinoj volji, zato što ga ne jebe glava. Tokom cele jeseni, Rafa je pričao kako Murphy dobro trenira i kako će dobiti priliku. Mislim da sam već pisao o tome da Rafa baš i ne veruje Mitru puno, najviše zbog temperamenta. Rafa voli da rotira, tako da me ne bi čudilo da Mitar zaigra u subotu, pošto se Murphy i nije baš proslavio sinoć, nisam ga video na terenu. Shelvey je sinoć opet super igrao, ali i njega jebe glava. Imao je par baš seljačkih poteza. S njim win ratio je 78%, a bez njega nešto ispod 40%. Ovim nerešenim od sinoć, polako se vraća borba i za drugu poziciju. Razlika u odnosu na Reading je sad 4, i mislim da imamo utakmicu više, a ni Leeds nije daleko. Ima tu još dosta da se igra, svašta može da se izdešava.
radisa Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Mitar je ocajno odigrao u subotu u kupu protiv Oxforda, promašio 3 zicera i penal. Newcastle je izgubio 3:0. Murphy je više po Rafinoj volji, zato što ga ne jebe glava. Tokom cele jeseni, Rafa je pričao kako Murphy dobro trenira i kako će dobiti priliku. Mislim da sam već pisao o tome da Rafa baš i ne veruje Mitru puno, najviše zbog temperamenta. Rafa voli da rotira, tako da me ne bi čudilo da Mitar zaigra u subotu, pošto se Murphy i nije baš proslavio sinoć, nisam ga video na terenu. Shelvey je sinoć opet super igrao, ali i njega jebe glava. Imao je par baš seljačkih poteza. S njim win ratio je 78%, a bez njega nešto ispod 40%. Ovim nerešenim od sinoć, polako se vraća borba i za drugu poziciju. Razlika u odnosu na Reading je sad 4, i mislim da imamo utakmicu više, a ni Leeds nije daleko. Ima tu još dosta da se igra, svašta može da se izdešava. Utakmicu manje ima NewC...
radisa Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Lepo je videti da je suđenje grozno i u čempionšipu, ne samo u PL... Odgledao sam poslednjih 5 minut Newcastle-Derby i video jedno 2-3 sudijske greške koje su za neverovati... Start golmana Derbija na 35 metara od svog gola sa dve noge nije okarakterisan ni kao faul, a zatim je isti golman napravio faul za žuti u 16 Newcastala, napravivši ipon na odbrembenim igarčom, ali ni to sudiji nije bilo dovoljno da svira faul... Pa jebo te, nemožeš verovati šta se tu svira...
levi Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Kakvi rezultati u league two, 1 nerešena, 1 pobeda gostiju i 9 domaćih. To nema ni u Bosni
Lancia Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Kakvi rezultati u league two, 1 nerešena, 1 pobeda gostiju i 9 domaćih. To nema ni u Bosni Koji tim tamo pratis, crni ti? Izgleda mrka kapa i od Lidsa ove godine, Notingem je prso po prilici za sva vremena.
levi Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Ne pratim, nego ušao na middle.com da vidim šta je to Mitar uradio, a liga ispod sve jednoobrazno
Lancia Posted February 11, 2017 Posted February 11, 2017 Ne pratim, nego ušao na middle.com da vidim šta je to Mitar uradio, a liga ispod sve jednoobrazno
Recommended Posts