Moonwalker Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 (edited) 7 minutes ago, bags said: Ne znam sta radi interno drugacije ali vecina Francuza ima dobro misljenje o njemu. Nama spolja on deluje totalno drugacije. Sta je sve u ponudi u ovom trenutku i moje misljenje je da je on prilicno OK. Ne znam tacno ko bi to nama delovao dobro. Edited April 24, 2022 by Moonwalker 2 1
bags Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 1 minute ago, Moonwalker said: Sta je sve u ponudi u ovom trenutku i moje misljenje je da je on prilicno OK. Da. Mislim da je ovo kljucno. Meni od deluje kao da hoce puno ali da se nekad bas pogubi u toj svoj silnoj zelji da se predstavi kao iznenadna sila koja dolazi i ...
Popular Post borris_ Posted April 24, 2022 Popular Post Posted April 24, 2022 Ne znam kakvo misljenje vi sa strane imate o njemu, on u francuskoj ima bas puno protivnika, ne samo protivnika nego ljudi koji ga bas mrze. Neki ga smatraju da je neoliberal a drugi da je izdajica francuske. Imam utisak da vani imaju mnogo bolje misljenje o njemu nego ovdje. Meni je drago sto ke pobjedio, glasao sam za njega i u prvom krugu. Drago mi je da ekstremna desnica nije uspjela doci na vlast, kao i nekim drugim eu i svjetskim zemljama. Nije uspjela doci na vlast ni 30ih godina. 13
borris_ Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 Sto se tice neispunjenih obecanja u predhodnom mandatu, ne treba zaboraviti da je imao dvije godine kovida. Tada nije bilo sanse da se bilo sta vazno izglasa. 1
Valk Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 49 minutes ago, borris_ said: Sada dolazi tteci krug, parlamentarni izbori. To ce tek biti rovovska borba. Poslije ovih izbora imamo tri bloka koji koji su savrseno podjeljeni 3x1/3. Blok lijevice, dosta njih kazu ekstremna ljevica, JLM Sredina Ekstremna desnica, MLP i Zemmour Ovo nije bas najbolja stvar za francusku, nekad si imao izbor izmedju vise umjerenih opcija a sada imamo samo ova tri bloka. Izborni proces za parlamentarne izbore je vecinski (dva krug) pa rezultat vjerovatno nece biti 3x1/3. Mogu li da te zamolim za par reči o Melenšonu? Baš ne znam o njemu mnogo a vidim da je iskočio kao maltene ravnopravan takmac.
borris_ Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 (edited) Da docaram kako ga mrze glasaci MLP. Ovo je u gradu Henin Baumont gdje le RN najjaci (drugi tvit) Edited April 24, 2022 by borris_
Krampa Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 3 hours ago, borris_ said: Drago mi je da ekstremna desnica nije uspjela doci na vlast zaista je porazavajuce da danas nije vise u pitanju da li ce doboti glasove, vec je ekstra ako izgube izbore za neki par %. pitanje je vremena ocigledno. jedna malo bolja kriza i nova vlast 3
Tsai Posted April 24, 2022 Posted April 24, 2022 Ma jok. Sledeci izbori su levica i centar u drugom krugu. I ovde je falio 0,9% uz svu razjedinjenost
Kampokei Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 7 hours ago, Tsai said: Ma jok. Sledeci izbori su levica i centar u drugom krugu. I ovde je falio 0,9% uz svu razjedinjenost Ili cak ekstremna levica vs ekstremna desnica. Gde bi, ako ne bude tektonskih promena, ovi drugi pobedili.
radisa Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 @borris_ Hipotetički, ne moze vlada da se sastavi bez ejstremne levice ili extremne desnice, da li se pravi sa komunistima ili fasistima? Da zanemarimo ponavljanje izbora...
Leia Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 (edited) Pariz juce Ceo clanak Edited April 25, 2022 by Leia
nezvanova Posted April 25, 2022 Posted April 25, 2022 17 hours ago, Moonwalker said: Sta je sve u ponudi u ovom trenutku i moje misljenje je da je on prilicno OK. Ne znam tacno ko bi to nama delovao dobro. melanson, npr.... mladji i ne srednje, vise visokoklasni francuzi zapravo ne vole makrona.
Recommended Posts