Zoidberg Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 (edited) 1. Svarog2. Bogotac3. Kanzas siti zez4. поручник Васић5. beowl6. Keljans(Limanac UTD) 7. sabahudin 8. Remi9. 25_maj 10. Zoidberg (Morževi Junajted) Još jedna sezona gde ću na kraju tražiti ukrcavanje na Brod i verovatno biti izbačen ko slepi putnik. :) Prošle godine sam propustio da namestim tim prva dva kola (raniji početak sezone nego inače i prva utakmica koja se igrala petkom???), a sad se nadam da sam preležao dečje bolesti. :) Očekujem pozivnicu od Svaroga. Ne nudim ništa zauzvrat za sada (ulazim bez koruptivne prošlosti i sadašnjosti), ali vidim da će moći da se dogovori sa novim Toletom na kraju ako bude škripalo. :D Edited July 31, 2016 by Zoidberg
Nevernik Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 1. Svarog2. Bogotac3. Kanzas siti zez4. поручник Васић5. beowl6. Keljans(Limanac UTD) 7. sabahudin 8. Remi9. 25_maj 10. Zoidberg (Morževi Junajted) 11. Nevernik Kod ocekujem uskoro...
malkin Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 sastavio sam savršen tim, stvarno ne kapiram što sezona ne može da počne sutra
Svarog Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 priključivanjem Nevernika sad nas ima neparan broj u Betonu. grupa i dalje manja nego prošle godine. predlažem petokružni sistem, prvo svako sa svakim tri puta, pa prepolovimo broj bodova svima, pa onda još dva puta svako sa svakim, pa najboljih 8 u play-off... :jsl: :uefa:
Zoidberg Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Po dosadašnjem iskustvu, najviše ljudi se pijavljuje nedelju dana pred sam početak. Uvereniji sam da će biti više problema što će nas biti preko 20, nego da nećemo skupiti za dvokružno.
Daddy Cool Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Istina, mnogi nisu pri kompu, a mrsko im je da negde sa plaze preko telefona ulaze na forum. Bice nas 20 bez problema.
Daddy Cool Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Jebote, kad malo razmislim, ja sam uspeo dve godine zaredom da ispadnem. Kome se to desilo u realnosti? Wigan? Bolton?
San Epifanio Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Danas je pao prvi pokusaj sastavljanja tima. Zabole me glava, sto zbog grafike, sto zbog neznanja.
Behemoth Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 +1 Ja sam ga upravo promeinio i drugi put. Grafika ubija oci.
adasevic Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Drugi? Bice da sam ja onda prso... ja sam pre nedelju dana prestao da brojim koliko puta sam ga menjao... Miktarijan mi je bar 3 puta do sada upadao i ispadao iz tima :)
zoki Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ja guram sabijam i nabijam ali Ibra i Kun ne mogu nikako zajedno
Recommended Posts