Calavera Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 (edited) tih 30% sto imaju kantea ce ga brzo i prodati kad provale da je beskoristan za fantazi, do kraja pete nedelje ce vec kostati 4.7. eto, jos 1 razlog da se ne uzima. Edited August 12, 2016 by Calavera
crtamOrasi Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Domoega, morao sam da otvorim temu, sad cu ostati do 6
Bogotac Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Mene kolega sektas Coltrane naterao da vrtim. Trenutno Ispadas iz betona
Svarog Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 hmmm... stavio sam Ibru za kapitena. i još delujem zadovoljno. ako skupim 40p ovo kolo da se šutiram u dupe od sreće.
Svarog Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 (edited) Beton ulazi u svoju treću i jubilarnu sezonu postojanja! Grupa malenih klubova, vođena od strane grupe entuzijasta i teških nemača pojma.Domaće terene nemamo već se čitavo kolo igra na jednom terenu, utakmica za utakmicom. Teška oranica.Isti sudijski par sudi sve utakmice tog dana, a svi klubovi dele taj trošak. Besparica.Gledamo samo da se termini utakmica ne poklope s vašarom i zavetinom. Tad bi nas prebacili u školsko dvorište da igramo.Ipak, ono što nas razdvaja od viših rangova je karakter - do sad smo uvek svi završavali sezonu. I nemamo Moću.Ove sezone nas je u Betonu četrnaest.Iz prošle sezone tu su Svarog, Nevernik, Remi, MancMellow, Zoidberg, Porucnik Vasic, Keljans i Sabahudin.Beowl (ex Beşiktaş Thistle), Bogotac (ex SinCity) i Kanzas siti zez (ex Sok od zove) su takođe tu ali su promenili imena timova u nadi da će im to nešto pomoći.Dakle, čak jedanaest poznatih njuški!25_maj nam je stigao iz višeg ranga.Od potpunih novajlija imamo Segunda i nusknvp.Eventualno smo spremni još Prslina da prihatimo, ako se pokajnički vrati PPP Fantazi Savezu.Prošle sezone smo višem rangu dali čak devet timova.Videćemo šta će Beton ove seone da iznedri.S verom u Žigu i Beton !!! Nek najbolji tim pobedi a dogodine svi u višem rangu!01. OFK Poljance - Svarog02. LIFESTYLE - Bogotac03. Dendina jetra - Kanzas siti zez04. Sumadijski Nistaci - Porucnik Vasic05. Glad All Over - Beowl06. Limanac UTD - Keljans07. djubretari - Sabahudin08. Mean Machine - Remi09. 25_maj - 25_maj10. Morževi Junajted - Zoidberg11. FC Psychocandy - Nevernik12. FCUnitedOfMadchester - MancMellow13. pfcjagodina - nusknvp14. Segundos - Segundo Edited August 13, 2016 by Svarog
John Coltrane Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Za nekog ko je pre par dana imao udes ovo i nije tako lose :D
Moća Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ko ne bude imao Stonsa, Soa i Ibru nek jede ... Sent from my Le X620 using Tapatalk
malkin Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ko ne bude imao Stonsa, Soa i Ibru nek jede ... Sent from my Le X620 using Tapatalk 0/3 u mom timu
Lezilebovich Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Imam ibru jok ostala dva.... hejt : deciji rodjendan, propustam tekme :(. I sutra isto.
Svarog Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 još sat i 15 Imas ihaj vremena da ubacis Ibru, das mu trak, tripliras kapitena, transferujes Ibru za Aguera, das mu traku... i na kraju zavrsis za Diufom.
malkin Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 cilj za ovu sezonu: top 3 u klasiku, da nikad ne stavim Ibru u tim i da dvaput do nogu potučem Ruxina u h2h.
nbg4ever Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Evo, jutros poceo da namestam tim... sajt u kanalu Eh, a nekad sam bio ozbiljan igrac. Mnjah
malkin Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ja bih da cestitam svom protivniku u prvom kolu. Imala 10 minuta sinoc da namestim tim, ne stizem nista vise da diram do pocetka. Strašno, nikad nisam počinjao ovako nespreman, večeras malo da pogledam i to je to. Evo, jutros poceo da namestam tim :ziga: :ziga: :ziga: Premer nikad jači!
Recommended Posts