July 10, 20168 yr Ipak je dobro, najbitnije je bilo izbjeći bilo kakvu mogućnost Amera u četvrtfinalu. Skoro jednako je bitno izbeci ih u eventualnom polufinalu. Koliko sam video, raspored je takav da ne otvara opcije za stelu, tako da cemo morati da drknemo Francuze. Sreca pa smo bolji tim.
July 10, 20168 yr grupa ko grupa, ako kanis pobjediti, ne smijes izgubiti. trebalo bi da smo "sigurni" za 1/4 finale, a sa Francuzima igramo za izbegavanje Amerau polufinalu
July 10, 20168 yr Venecuela, Australci, Francuska, Ameri, Kina Ovim redosledom igramo. Prva tekma 6. pa onda svaki drugi dan sledeca
July 10, 20168 yr Mi smo i na prethodne OI otišli sa pričom "jedan meč najverovatnije gubimo, jedan su šanse 50-50 i tri sigurne pobede". Na kraju smo sa ideološkim saborcima iz Angole razigravali za 11 mesto.
July 10, 20168 yr Mi smo i na prethodne OI otišli sa pričom "jedan meč najverovatnije gubimo, jedan su šanse 50-50 i tri sigurne pobede". Na kraju smo sa ideološkim saborcima iz Angole razigravali za 11 mesto. sad bar os-mog da se dovatimo...da se vidi 1 napredak. Edited July 10, 20168 yr by Musky