Jump to content
IGNORED

Super liga 2016/17

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Kokeza je Toletov pion i sve sto radi Tole je odobrio, ocigledno je ko zeli da vidi.

:ziga:

legendo

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

71

• Milosh76

45

• MiddleClass

28

• levi

22

Posted

Kokeza je Toletov pion i sve sto radi Tole je odobrio, ocigledno je ko zeli da vidi.

Plus milioni
Posted (edited)

I u savezu imaju dusu

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:630071-FSS-izdao-saopstenje-iz-kojih-osam-razloga-Radoman-nije-vise-predsednik-Sudijske-komisije

Sve su to znali o njemu i opet im je do juce valjao...

Banda svi na gomili

edit: izgleda da je ceo skandal sto je priznao neki diskutabilan gol a cini mi se i da nije pogresio. Ja reko pokrao ih ko covek kako samo nase sudije znaju.

Edited by katamaran
Posted

samo da se notira da nakon današnjeg poraza na rajku, primer uspešne privatizacije u sportu drži dno tabele. :fantom:  

bilo bi  lepo kada bi tu ostali do kraja, a jako lepa je i tabela PLS gde su na vrhu čivijaši i ercovi...

Posted

Koja je priča sa Mačvom, jel Ivica Kralj i dalje, ili nešto drugo?

I kako misle kao opoziciona opština nešto da urade  <_<

Posted

Sloboda i Borac nikako da se sretnu, kad jedan udje drugi ispadne. Valjda se ovaj put izvuce Borac.

Posted

Pa lepo

Ivica zna šta radi, treba ga podržati  

Posted

Ercovi u vr'u PLSa? Zar oni ne grcaju u dugovima? Sucim se oni pred Vucica? :huh:

Znam da je Tole Kokeza zajebao moju Buducnost i ostavio Slobodu u drugoj ligi iz koje su lani glat ispali, kad je neznamko (sloga valjda nekikuracpalac) odustao/la od takmicenja... :fashisto:

Macvi je 100 godina za 3 godine...

Posted

Uvek dobro obavešteni internet komentatori kažu da će za 100 god. da legne kinta klubu i da se samo zato guraju.

to me podseti na tvorzino jahanje na talasu montevidea i proslavu stotog rođendana ofke kao naslednika predratnog bska. isti taj ofk je 1995 proslavio pedeseti rođendan sa sve dodelom plaketa, govorancijama, svečanom akademijom :lolol:

Posted (edited)

feye vs ajax u 2:30 na sk3

feye poceo sezonu savrseno 9/9, ajax na drugom mestu

Edited by Strahan
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...