Jump to content

Super liga 2016/17

Featured Replies

Ofk Beograd iz 2 u 1 i 7+ u kupu

Koja je bila kvota u lucky bet-u?

edit:

Слобода – ОФК Београд 6:1 (Ђерић 54. пенал, 90+1, Нешовић 64, 67, 69, 77 - Денковић 41)

Bilo bi zanimljivo videti ovaj het trik za pet minuta

Edited by katamaran

• Author

Ofk Beograd iz 2 u 1 i 7+ u kupu

jel viđen terza kod dragiše?

Bio na stadionu spletom okolnosti, ljudi ne mozete da verujete sta je ono bilo :lolol:. Ocekivao sam da pohapse igrace po izlasku sa terena.

• 2 weeks later...
  • Author

malo vesti iz sudijske organizacije

Na poslednjem sastanku posle niza problema, priča se da je Radoman čak i verbalno vređao Karadžića, jedva je sastavljena nova lista internacionalnih sudija na kojoj su Mažić, Jovanović, Đokić, Nikolić i Vasić.

Naši izvori tvrde da je bilo velikih neslaganja između Radomana i Karadžića, kao da su razlike između njih nepremostive.

Kako stvari stoje njihova saradnja teško može da se nastavi. Ostaje samo da se Fudbalski savez Srbije zahvali jednom ili obojici.

kradoman

:isuse:

Svasta se prica... samo je pitanje kojoj prici se veruje.

• Author

na primer

ja negde priznajem da u lombrozovoj teoriji ima dosta istine. evo radoman je svetli primer. što je moja baba pričala, orah iz ruke da mu ne uzmeš

uopšte da ne ulazimo u to kakav je bio sudija

:fantom:

Fora je sto si poverovao u "prica se da je..." ko god bio taj o kome se prica...

• Author

nisam ja ni u šta poverovao. ovo je kvotovan tekst iz blica, samo nisam hteo da linkujem blicz

:fantom:

nego gukni sad ti tvoju verziju šta se priča

E cus Karadzic. Dokle Tole dokle?

Ne bavim se pricama... pogotovo sto lice na gluposti, kao citirani tekst. Mo`s, misliti Radoman se svadjao sa Karadzicem...

Dobro nisu saznali da se Koki i Tole lizu bolje nego Tole i FKP ikada... to bih pre poverovao.

Ne druzi se Koki s tom boranijom. On se ljubi sa preśednikom Uefe. :fantom:

• Author

Ne bavim se pricama... pogotovo sto lice na gluposti, kao citirani tekst. Mo`s, misliti Radoman se svadjao sa Karadzicem...

Dobro nisu saznali da se Koki i Tole lizu bolje nego Tole i FKP ikada... to bih pre poverovao.

kontradiktoran si

prvo si rekao da se svašta priča, što negde implicira da ti znaš neku drugu priču koja se razlikuje od pomenute. a ovamo kažeš da se ne baviš pričama

:blink:

kad kod neko pomene kokyja u pozitivnom svetlu osuši se jedno drvo u amazonu

:(

Nismo se razumeli onda... nemam nikakvih prica.. Licno me ne zanima ni Kokeza ni FSS.

Davno je to kriminalna organizacija, Don Tole je samo to razvio do savrsenstva, a potrcko Koki to sprovodi dalje

• Author

Nismo se razumeli onda... nemam nikakvih prica.. Licno me ne zanima ni Kokeza ni FSS.

Davno je to kriminalna organizacija, Don Miljan je

to razvio do savrsenstva, a Tole i potrčko Koki to sprovode dalje

+1000
Guest
This topic is now closed to further replies.