kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 hoćeš reći da se desilo, šta? da grof nije udario đokića, pa da ga je ovaj prijavio, a na "suočenju" je rekao da se nije ništa dogodilo naravno da vest nije bila samo u kuriru i informeru. evo ti jedan link sa sve video http://www.rtvbn.com/3817253/Sudija-Djokic-Bozovic-me-udario-Bozovic-Nisam%3E
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 a koliko je grof pauzirao posle crvenog kartona u meču protiv ofke(prvo kolo prošle sezone)?
Milosh76 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) ista vest, prepisivanje u 100 razlicitih medija. U pravu si, Bozovic ga je udario ciglom u glavu, niko to nije video, a onda mu je pretila crnogorsko-srpsko-hrvatsko-bosanska mafija da cuti. I na kraju je rekao zvanicno da nije bilo udaranja, nego verbalnog sukoba. I zato je dobio takvu kaznu. Tako je bilo, casna Informerska rec! Za OFK ... Božović je isključen i u 1. kolu Superlige u „spektaklu“ na Vračaru protiv OFK Beograda 2:6 (2:0).Tada je kažnjen sa 100.000 dinara Edited August 31, 2016 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 (edited) ne, nego ga je grof udario i pocepao mu dres, a onda su mu objasnili, đokiću, da može da se oprosti sa sudijakom karijerom. on je to shvatio, kao razuman čovek, i bio je nagrađen odlazkom u francusku na evropsko prvenstvo gde je sudio kao četvrti sudija Edited August 31, 2016 by kud u maglu Simoviću
Milosh76 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Aha... i ti to sve znas iz prve ruke ili si konstruisao zaveru jer je u pitanju trener Zvezde, koga mrzis vise nego sto si ikada voleo Partizan? Daj molim te, budimo ozbiljni! A to za cetvrtog sudiju je tek budalastina, jer o tome odlucuje UEFA, a ne FSS... Edited August 31, 2016 by Milosh76
Milosh76 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Ipak je teorija zavere ali kontra. Cela masinerija FSS i navedenih mafija se obrusila na jadnog postenog Djokica da izjavi da nije bilo udaranja, jer je Bozovic sta? Glavni baja u toj mafiji? Kapiram da se ti ovde super zajebavas i uzivas u tome, ali makar nemoj tako providan da budes. Tvoja zelja da opljunes Bozovica je neverovatna, cak i kad on nije tema bilo kakve rasprave na forumu. Edited August 31, 2016 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 laźni grof božović je u celoj priči nebitan igrač isto bi bilo i da je na klupi bio stole ekonom no, nisi mi odgovorio na pitanje koliko je grof utakmica pauzirao posle crvenog kartona na vračaru? i da, kolina tj. uefa pravi spisak glavnih sudija na ep. a ostatak sudijske postave imenuje savez uz to da svi moraju biti internacionalne sudije
ZokiAsov Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Ne znam sta ti nije jasno kumse, kad je ocigledan skandal u pitanju. Grok je za prvo u seriji iskljucenja kaznjen sa 100 soma, nas celavi sa 200. Duplo vise. Dokle koki?
Milosh76 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Vas celavi ima istoriju kaznjavanja, a Grof je nije imao tada, jer je prvi put kaznjen. A kumse odgovorio sam ti, al ti ne citas. Ako ti je Grof nebitan igrac, zasto ga pominjes uvek i kad se radi o potpuno drugim temama, koje sa njim niti sa Zvezdom nemaju nikakve veze? Edited August 31, 2016 by Milosh76
Milosh76 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Ovoj, reprezentacija, verovatno i o partizanu, ne pratim tamo sta pisete... Napisao sam vest o kazni Sikimicu i kazni Nikolicu, a ti si to prebacio na Grofa...recimo tako. Nije bitno, to je tvoj fazon, postujem. Mislim da je besmisleno, ali dobro, postujem. Edited August 31, 2016 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 samo uspoređujem, a na reprezentaciji sam prokomentarisao njegovu izjavu o istoj alergičan sam na bahate buzdovane, još ako su cgorci
Milosh76 Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 (edited) Da probam i ja kao ti,... Znaci na Vujosevica, Covica, Nikolica, Bozovica... fina ekipa... nisu svi crnogorci, ali se uklapaju u profil... Edited August 31, 2016 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2016 Author Posted August 31, 2016 Da probam i ja kao ti,...ne pokušavaj. drugačiji su nam koordinatni sistemi ostaj mi dobro :)
Recommended Posts