December 18, 20168 yr Opa, protiv Nislija ne sme da se pokaze na krec. Pametnome dosta. A forumske Nislije upiru prstom u druge.
December 18, 20168 yr Author +1, jebeni voždovac mislim da je cilj za proleće jasan, minimum 7 penaltika po mogućstvu svi da budu na 0:0
December 18, 20168 yr mislim da je cilj za proleće jasan, minimum 7 penaltika po mogućstvu svi da budu na 0:0 Verujem, verujem...a u čemu ja fazon, ko drži taj voždovac?
December 18, 20168 yr Au krv im jebem šta rade Ima li u ovoj državi neki fudbalski radnik a da se zaista bavio fudbalom? Osim terze Edited December 18, 20168 yr by Ruxin
December 18, 20168 yr jedanaesterci u jesenjoj polusezoni Interesantno je da su svi timovi ukupno izveli 39 penala, a da je protiv njih ukupno dosudjen 41 penal
December 18, 20168 yr Opa, protiv Nislija ne sme da se pokaze na krec. Pametnome dosta. A forumske Nislije upiru prstom u druge. :D
December 18, 20168 yr Za zvezdu je jasno da grof drži visoku liniju pa protivnici nikad i ne vide 16, ali ovo sa radničkim je zbilja 1 kuriozitet
December 19, 20168 yr Author Opa, protiv Nislija ne sme da se pokaze na krec. Pametnome dosta. A forumske Nislije upiru prstom u druge. :D Za zvezdu je jasno da grof drži visoku liniju pa protivnici nikad i ne vide 16, ali ovo sa radničkim je zbilja 1 kuriozitetne bio vam u koži kad dođu nišlije
December 19, 20168 yr У праву су људи, мувају нешто ове Нишлије... Шта ће бре неком пенал против нас, у последње време чим противник пређе пола ми смо у проблему, већа је веровтноћа да тако примимо гол него из пенала. Edited December 19, 20168 yr by Captain_Darling
December 19, 20168 yr Opa, protiv Nislija ne sme da se pokaze na krec. Pametnome dosta. A forumske Nislije upiru prstom u druge. Ne sećam se da je bilo situacije protiv Borca za penal????
December 21, 20168 yr Mirko Poledica @MikiP78 11m11 minutes ago Kraj sezone, Zvezda prvak, Partizan drugi, ispadaju Novi Pazar i Bačka. Tako su odlučili ovi moćni i nemojte se nervirati. Sportski pozdrav.