Jump to content

Serie A 2016/17

Featured Replies

Mislio sam na to da su ih izbacili iz kupa i sad im jos ugrozili 2.mjesto.

Mislim da i dalje imaju realne sanse da budu drugi, a za kup je bio jeben tajming obzirom da su se borili za kupUEFA, izgubili kuci od Napolija - uzasnih par meceva.

Odlican Lacio, da su bili konstantniji uradili bi vise ove sezone. Mozda i kup osvoje. Roma slaba ali opet verovatno druga. Napoli je sklon kiksevima u manjim utakmicama, Inter i Milan cini se vec mislima i planovima u sledecoj sezoni kad ce biti 4 direktna mesta za LS.

Hoce li vise zavrsiti ova sezona, i Sousa odjebati gdje god... Sto je najgore, mislim da bi mogao biti dobar trener, ali ocigledno je da je na ljeto vec htjeo da ide, da ga igraci ne obozavaju... 

• Author

Da se menjamo? :D

Odlican Lacio, da su bili konstantniji uradili bi vise ove sezone. Mozda i kup osvoje. Roma slaba ali opet verovatno druga. Napoli je sklon kiksevima u manjim utakmicama, Inter i Milan cini se vec mislima i planovima u sledecoj sezoni kad ce biti 4 direktna mesta za LS.

Kad je liga u pitanju, Lazio je bio kriminalan u velikim mečevima, posebno kod kuće, ove sezone: dva poraza od Juventusa, ubjedljivi porazi od Napolija i Rome kod kuće i Intera i Milana na strani, remi sa sakatim Milanom kod kuće. Praktično, sretni remi kod Napolija i današnja pobjeda nad Romom su jedine jače utakmice koje je Lazio odradio kao tim iz zone Lige prvaka. EL im je objektivni plafon u ovom momentu - Juve je prejak za sve, Roma i Napoli su level ispred, a Inter i Milan će prije ili kasnije doći sebi.

• Author

Jebote  :mellow:

Nadam se da je ovo zakasnela prvoaprilksa sala <_<

Steta stvarno. Suzu cu pustiti... :fantom:

• Author

You know nothing :dry:

Moci ces da pricas da si gledao Najveceg cetvrt veka jednog dana :fantom:

Moci ces da pricas da si gledao Najveceg cetvrt veka jednog dana :fantom:

+1
  • Author

Bradilko, kao i uvek, pravo u metu :fantom;

Slazemo se da je ljudska cetvrtina... :fantom:

• Author

Bolje udri po meni no sto udris po Tottiju. Drzte me da me ne banuju :D

toti je nesto sto se uopste vise ne desava u fudbalu.da je imao bolju upravu bio bi vise puta prvak evrope.

nije tu lova u pitanju.navijaci sirom sveta bi voleli da imaju nekog svog totija.toti je prica o vernosti.to je kao o nekoj zeni ili muskarcu..

+1