gervasius twinkleminkleson Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Pljusak u Djenovi, a evo i u Rimu. Jos je rano, ali i dalje mi se cini mogucom moja teorija o tome da ce Roma biti najvece razocarenje sezone. Sampdorija bi lagano mogla da bude najprijatnije iznenadjenje, odlicno igraju.
crtamOrasi Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Ne znam sta radi ova grupa ljudi na terenu, nije jasno ni njima samima verovatno. Bez ikakvog plana i ideje i gomila budalastina.
gervasius twinkleminkleson Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Genoa - Fiorentina i zvanicno odlozena zbog loseg vremena.
gervasius twinkleminkleson Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Kako ce se Padelli vratiti na gol Torina kroz 2-3 nedelje :D
Strahan Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 odlicna reakcija harta :) kad se setim kakve je golmane nakad imala seria a, a sada imaju engleza medju golmanima
crtamOrasi Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Can someone tell Tiberius they nailed the wrong jesus?
MiddleClass Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Bem ti Roma je sutirala vise penala no tekmi sto je odigrala...
crtamOrasi Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Pa kacu bili Poceo sam da uzivam u ovim sezdesetominutnim cistilistima i otvaranjima raznih konzervi od strane Njega u poslednjih pola sata. Zapanjujuca mi je stepen naivnosti onih sto misle da mogu da puste Tottija da im vrslja oko sesnaesterca i prezive.
clever bastard Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Palacio Icardi Konacno prva pobjeda. Odbrana kriticna, ali Hando macka spasio po milioniti put. Vezni red sa Banegom i Mariom djeluje da bi mogao odlicno funkcionisati.
gervasius twinkleminkleson Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Steta za Pescaru, zasluzili su makar bod ovdje, bas fino igraju. Inter bolje nego u prva dva kola, ali mrsavo je to za sad. Sledece kolo protiv Juventusa.
Recommended Posts