Zli Gli Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Poceo je kao da pokazuje neke znake zivota, neke emocije, izgleda da nije vise drvo. Bilo bi lepo da protiv Mareja vristi posle svakog bitnog poena i da stiska pesnicu kao sto ovaj to radi, cisto da ga malo dodatno iznervira. Nadam se da ce ga ugaziti ali bice jako tesko, sve vraca pirgavi, odvratno je zajeban.
Ros Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Poceo je kao da pokazuje neke znake zivota, neke emocije, izgleda da nije vise drvo. Bilo bi lepo da protiv Mareja vristi posle svakog bitnog poena i da stiska pesnicu kao sto ovaj to radi, cisto da ga malo dodatno iznervira. Nadam se da ce ga ugaziti ali bice jako tesko, sve vraca pirgavi, odvratno je zajeban. i da se svaki cas drzi za ledja, primicac, malo sepa...
nautilus Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Dobija Marej. Sto se bude duze igralo to njemu vise odgovara. Raonic ima sansu jedino ako servira kao nikad u zivotu i to tokom citavog meca.
Lancia Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Sjebo nam Djokovic tradicionalnu nedelju. Sve mi jedno ko ce da dobije, samo nek bude dobar tenis.
Mil@n Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Mareju osvojen wimbledon može dodatno da nagura samopouzdanje koje je i sada na visokom nivou. Poraz ovde bi ga malo izduvao, poljuljao mu isto i verovatno malo olakšao posao Novaku u nekim sledećim okršajima i finalima. Sa te strane bih voleo da pukne, doduše, i više simpatišem Raonića, ali nemam nešto posebno protiv Mareja osim što mu je tenis nelep™ za gledanje.
Arkadija Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Sjebo nam Djokovic tradicionalnu nedelju. Sve mi jedno ko ce da dobije, samo nek bude dobar tenis. +1 mada, za nijansu više, bih volela da pobedi Marej
duda Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 haha pa ovaj marej je potpuna sprdnja bez obzira na ovaj brejk
karambol Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Raonić će imati karijeru ala Berdih, ni za jotu više Bukva obična
Arkadija Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Prilično dosadnjikavo. Publika tek povremeno živne.
duda Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 još je i dobro kako sam mislila da će da bude miloš nije delpo, nume on da poleti pa da da 110% sebe
duda Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 jebeš ti ovo w finale kada ja za vreme istogtm postujem na kuvanju
Marvin (Paranoid Android) Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Mari ne igra ništa posebno. Da se Raonić ne samoubija trčeći na mrežu možda bi i bilo zanimljivo.
Arkadija Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Raonić je za 10 minuta 7 puta nerezonski istrčao na mrežu. Prava je bukva.
duda Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Mari ne igra ništa posebno. Da se Raonić ne samoubija trčeći na mrežu možda bi i bilo zanimljivo. ja rekoh malopre da je marej sprdnja raonić je ovde potpuno pao s kruške i on mi nije ni za komentar marej da je neka klasa, spakovao bi već ovaj meč
Recommended Posts