harper lee Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Hoce me prognoze ovih dana. Sinoc sam prognozirao da ce Grci da dobiju Hrvate, danas da ce Rodzer da se izvuce protiv Milosa.
Lancia Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Hoce me prognoze ovih dana. Sinoc sam prognozirao da ce Grci da dobiju Hrvate, danas da ce Rodzer da se izvuce protiv Milosa. ja sam neuporedivo gori, cini mi se da sam samo pogodio francuska island sa celog prvenstva.
Pantelija jr Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Jebote, koliko je irtantan ovaj viškov fed's fan-girl mode... Brao, Rao! :)
Bane_V Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 A jel neko čuo Miloša kako govori crnogorski? Ja sam ga slušala samo na engleskom.
harper lee Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Odlicno, sad imam za koga da navijam u finalu. Bravo za Milosa.
bradilko Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Bravo Raonicu!!! pa da uzmes vimbldon i da odigras supermena tj klarka kenta u nekom novom filmu
Frank Pembleton Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Super je Raonara... ...shit has hit the fan...
stajebrebilo Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Vidju avetinje, da jebe oca! Bravo Milose, Srbija je ustebe!
Recommended Posts