copkillah Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Pa sad, da su u pitanju bile neke veće sume pa i nekako, ono su smešni iznosi za njegovu zaradu da bi moglo da se priča o nekom nameštanju. To samo pokazuje da je zavisnik, ali u celokupnom kontekstu, 18 meseci je sramota, pogotovo od organizacije koju sponzoriše Ladbrokes. Pošto završava karijeru, nadam se da će poimence da ih nasisa po medijima.
John Coltrane Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Barton je lik koji je, zbog svojih ipsada na terenu, zasluzio poprilicne kazne, nikako ne mogu da ga sazaljevam. Al kako forum brine o Glejzerovim novcima, cudo jedno. Nego daj Grizmana, B.Silvu i da krene zetva trofeja
ArleKino Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Pošto završava karijeru, nadam se da će poimence da ih nasisa po medijima. Ovo svakako. Neka jednom bude koristan. :D
Azdaja Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Jebem ti arsenal kao rukomet da igraju bez sudije da podigne ruku i da kaže aman sutnite više na gol, slepci jedni.
radnik Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Zavukose ga nekako. Utisak: namerno napucavanje Alexisa od Fuchsa iz auta uz zuti za Alexisa i slobodnjak za Leicester :) zanimljiva odluka sudije.
Azdaja Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Mrzi me sad da tražim ali me živo zanima postoji li neka minimalna propisana razdaljina za "živi zid" iz auta? Ko ih jebe mislim na lisice em se brane sa 11 celu tekmu em su izdali klaudija. Govna. Isto ko i onaj pacov Hazard + Kosta
radnik Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Verovatno ne postoji, ali treba uvesti neku razdaljinu. Isto nesto treba uraditi povodom onog cuvanja lopte u zadnjim minutama kod kornera (kad se izvodi korner) npr. lopta mora preci 10yd :) ili tako nesto.
Weenie Pooh Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Jeste, pa da radi sprej kod svakog auta, onako lepo u polukrug. I utakmice da traju po tri sata. Zašto bi se približavao izvođaču auta uopšte, kako mu to pomaže da blokira ubacivanje? Osim ako je neki Boban Marjanović u pitanju?
jiraiya Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Sakao šestorica iznose sa terena, kao kovčeg jao što mi je krivo a razneo kako je odigrao nakon transfera
Weenie Pooh Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 Misliš pozajmice. Eto njega ipak na Anfieldu sledeće sezone, da trenira sa omladincima i gleda prvotimce sa tribina.
ArleKino Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Zavukose ga nekako. Utisak: namerno napucavanje Alexisa od Fuchsa iz auta uz zuti za Alexisa i slobodnjak za Leicester :) zanimljiva odluka sudije. Sudija je samo pogrijesio zbog nekaznjavanja Fuchsa, s tim da bi to bio 2.zuti. Alexis je zasluzio karton. Iduce kolo Tottenham vani.
dragance Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Mrzi me sad da tražim ali me živo zanima postoji li neka minimalna propisana razdaljina za "živi zid" iz auta? Ko ih jebe mislim na lisice em se brane sa 11 celu tekmu em su izdali klaudija. Govna. Isto ko i onaj pacov Hazard + Kosta Niko ne brani ubacivacu da ostane na razdaljini od linije i ubaci tako loptu.
189- Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Zavukose ga nekako. Utisak: namerno napucavanje Alexisa od Fuchsa iz auta uz zuti za Alexisa i slobodnjak za Leicester :) zanimljiva odluka sudije. imao srece sanchez mogao je poginuti
Bustin Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 imao srece sanchez mogao je poginuti Jesi li se malo prepao za naseg igraca ????
Recommended Posts