Pokojni Ruxin Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 (edited) Било би лепо да Руксин израчуна вредности сартних постава. Ma daj, to sa parama koristimo jedino da zajebavamo sektu... koja mnogo pizdi što više ne može da prosto pokupuje sve trofeje, kao u stara dobra vremena kad je bilo ukupno 2 kluba sa parama u ligi -_- Inače je totalno irelevantno, kod nas u ligi svi imamo pare, tako da je sasvim jasno stručnost ta koja presuđuje Nije ti ovo italija, nemačka, španija, francuska, pa da trofeje jednostavno uzima onaj koji strpa najviše novca Edited March 19, 2017 by Ruxin
Jeremija Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 https://twitter.com/hendopolis/status/843594535351607296/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw
Lancia Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Ja se trenutno više uzdam u Ligu Evrope. Tu nam realno treba jedan vanserijski odigran meč za odlazak u finale i onda šta bog da. Ovo, kako god na papiru izgledalo dostižno, znam da ćemo da zajebemo neku glupost na Traffordu i ode sve bestraga pa taman pobedili City na Etihadu. Tamo je Celta, zaboravi
Jeremija Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Nemam pojma, pratim ta takmičenja samo kad Mančester učestvuje...
Pokojni Ruxin Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Kakva je bre ono lista gore, jel nije makar neko ozbiljan iz lš ispao u to idiotsko takmičenje? Genk, ajax, šalke.....1 selta!
Pokojni Ruxin Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) Ma pusti kladionice, valjda znas cija je LE? Nije svaki dan klopžić! Izbaciše ih ove godine naši, i to čisto onako usput, da imaju čime da se zanimaju u pauzama borbe za opstanak Edited March 20, 2017 by Ruxin
Pokojni Ruxin Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Stani, jel nije lion u tom mučenom takmičenju? Što njih nema na listi? Pa oni će otrse muruinja sam tako, ima sve da puca
Jeremija Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Kakav crni Lyon, polomićemo štap na njima, ako prodju Bešiktaš....
porucnik vasic Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Ma daj, to sa parama koristimo jedino da zajebavamo sektu... koja mnogo pizdi što više ne može da prosto pokupuje sve trofeje, kao u stara dobra vremena kad je bilo ukupno 2 kluba sa parama u ligi -_- Inače je totalno irelevantno, kod nas u ligi svi imamo pare, tako da je sasvim jasno stručnost ta koja presuđuje Nije ti ovo italija, nemačka, španija, francuska, pa da trofeje jednostavno uzima onaj koji strpa najviše novca Волео бих ја да ти то сабереш. Онако, за фусноте. ^_^
Lancia Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Nije svaki dan klopžić! Izbaciše ih ove godine naši, i to čisto onako usput, da imaju čime da se zanimaju u pauzama borbe za opstanak Pa nije, slazem se, recimo da je u poslednjih 13 finala, osam titula ostalo u Spaniji, plus dva finala su bila spanska. Vec je postao dosadan superkup evrope.
Pokojni Ruxin Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) Vec je postao dosadan superkup evrope. Mi to zovemo komjuniti šild. I nikad nije ni bio posebno zabavan Волео бих ја да ти то сабереш. Онако, за фусноте. ^_^ Prestao je da mi učitava sajt posle golmana, ali ako ti nešto znači vaš je bio skuplji za neka 3.5 miliona -_- Edited March 20, 2017 by Ruxin
Recommended Posts