Weenie Pooh Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Origi jebote, penzioniši se konjino polumrtva.
Aleksandar88 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Hahahha šta rade pred golom danas i jedni i drugi!
Pokojni Ruxin Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Baš je propo kun, otkad bi isus rešio ovu boraniju :(
Marvin (Paranoid Android) Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Mučeni Venger ovo gleda i misli da mu ni tuđe utakmice ne idu kako treba.
radisa Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Ruxin se izvukao... Lalana, konjino... Uzgred, Kalvan je sasvim solidan štoper, i baš me zanima koje je Klopovo objašnjenje što je Lukas imao par puta prednost nad njim?
Jeremija Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Odličan rezultat, jebaćemo stićićemo i jedne i druge.
Weenie Pooh Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Uzgred, Kalvan je sasvim solidan štoper, i baš me zanima koje je Klopovo objašnjenje što je Lukas imao par puta prednost nad njim? Bio je i on nešto povređen tih dana, posle smo čuli. I Klavan i Matip su ovde imali više sreće nego pameti, o mrtvim bekovima da i ne pričam. City ih konstantno probija po oba boka i promašuje zicere, Klopp gleda i valjda zadovoljno misli kako je lepo skockao odbranu? Još Origija uveo ali ne da napada nego da pomaže na boku... posle se u kontre teturaju Lallana i Firmino, dok belgijsko magare gleda sa aut linije šta će da urade. Mane me je isto nervirao, džaba brzina i probojnost kad milion puta propustiš da odigraš dupli pas nego pokušaš da se zagradiš. Ali kako sam se nadao, dobro su se udali.
Weenie Pooh Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Za slučaj da vam Viško nije jedno osamdeset puta izneo podatak o LFC učinku protiv tzv. top 6 timova:
Pokojni Ruxin Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Za slučaj da vam Viško nije jedno osamdeset puta izneo podatak o LFC učinku protiv tzv. top 6 timova: eh taj tanak kadar
porucnik vasic Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Odličan rezultat, jebaćemo stićićemo i jedne i druge. Ово ни колега Манчо не би рекао. Ако се Арсенал распадне можда будете пети. Можда. Утакмица за сладокусце. Било би лепо да Руксин израчуна вредности сартних постава.
MancMellow Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Ово ни колега Манчо не би рекао. Ако се Арсенал распадне можда будете пети. Можда. Утакмица за сладокусце. Било би лепо да Руксин израчуна вредности сартних постава. Ja se trenutno više uzdam u Ligu Evrope. Tu nam realno treba jedan vanserijski odigran meč za odlazak u finale i onda šta bog da. Ovo, kako god na papiru izgledalo dostižno, znam da ćemo da zajebemo neku glupost na Traffordu i ode sve bestraga pa taman pobedili City na Etihadu.
Recommended Posts