ducca Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Izgleda Janssen za 16m u Tottenham. Fina kupovina Jos jedno napadacko cudo iz holancke lige. Good luck ;)
renne Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 UNITED FACE WIGAN IN FIRST PRE-SEASON GAMEManchester United will begin preparations for the 2016/17 campaign with a game against Championship side Wigan Athletic later this month. Jose Mourinho’s first game in charge of the Reds will be the short trip to the DW Stadium to take on the Latics on Saturday 16 July, kick-off 13:30 BST. The match will be shown live on MUTV.
Jean-Luc Picard Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Prodali smo Tomkinsa Kristal Palasu za deset miliona. Ne kontam. U stvari kontao sam kad se počelo pisati o prodaji Tomkinsa kao o potezu koji će osloboditi prostor nekim mladim igračima, a onda sam prestao da kontam kad sam pročitao da se na tržištu traži štoper. U svakom slučaju, puno sreće Tomki u daljoj karijeri.
porucnik vasic Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Гледа ли ико овог Пјацу? Осим да притисне купус је ли чему?
borris_ Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Izgleda da ce Matuidi u MU za 25M€. Au revoir Blaise, tu vas nous manquer.
Sandens Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) Prodali smo Tomkinsa Kristal Palasu za deset miliona. Ne kontam. U stvari kontao sam kad se počelo pisati o prodaji Tomkinsa kao o potezu koji će osloboditi prostor nekim mladim igračima, a onda sam prestao da kontam kad sam pročitao da se na tržištu traži štoper. U svakom slučaju, puno sreće Tomki u daljoj karijeri. šteta za tomku ali izgleda da je tražio garancije od bilića da će biti prvotimac što ovaj nije mogao da mu garantuje pošto su reid, ogbonna i collins pre njega u rotaciji. plus tu imamo i mladog burkea koji je razvalio prošle sezone u bradfordu i oxforda. palace dobija dobrog igrača. Edited July 5, 2016 by Sundance Kid
John Coltrane Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Izgleda da ce Matuidi u MU za 25M€. Au revoir Blaise, tu vas nous manquer. To bi bilo sjajno, a i prilicno dobra cena.
Meazza Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Ako smem da iznesem svoju prognozu, vrlo brzo ce uvideti Matuidi da EPL nije isto sto i Ligue 1 kad igras za trista puta jaci tim od svih ostalih u ligi. Flop u najavi IMO, ali bumo videli.
Malvo Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Flop moze biti uvek i svako (i ADM i Falkao su ispali flopovi), ali Matuidi ima predispozicije da igra PL i trenera koji nece da ga seta levo-desno da igra jedno-drugo-trece, nego mu vec ima u vidu i ulogu u ekipi i funkciju u igri. Za ono sto MU juri trenutno verovatno nema bolje opcije. A ni generalno nema puno boljih opcija.
Jean-Luc Picard Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 pre cu ocekivati da ibrahimovic flopuje nego matuidi. +1
ducca Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Ako smem da iznesem svoju prognozu, vrlo brzo ce uvideti Matuidi da EPL nije isto sto i Ligue 1 kad igras za trista puta jaci tim od svih ostalih u ligi. Flop u najavi IMO, ali bumo videli. Naginjem ovom misljenju. Zestoko precenjen igrac. I na Euru je uz Evru najslabiji u Fra repki...
Miljenko Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 Гледа ли ико овог Пјацу? Осим да притисне купус је ли чему?U Dinamu je bio odličan. Neko ko ume povuče tim i kada ostalim igračima ne ide. Videćemo kako će se snaći u jačoj ligi.
cvrlle Posted July 6, 2016 Posted July 6, 2016 (edited) Zestoko precenjen igrac. dajte ga u liverpul ako vam ne valja. uopste se ne bih bunio Edited July 6, 2016 by cvrlle
Recommended Posts