Zico Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Odigrao dve sa Winijem, Lyon-Liverpool 0:0' 4:0. U drugoj se raspucao Fred sa tri gola. Pre toga i jednu 2vs2, meni je radilo dobro, nije bilo laga.
Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Ubi me Zico sa 4-0 u neizvesnom finišu <_< Tastatura nešto odbija poslušnost pa nisam stigao da se odjavim, ali svaka čast za onaj jedan gol sa 30+ metara. Da li mi se čini ili je PES6 mnogo brži nego što je nekad bio? Svi igrači lete (osim mrtvog Hipije), a shot gauge se puni do vrha čim pipneš taster. Ili ja pogrešno pamtim, ili ima neke veze sa 10 godina starom tehnologijom.
Gylfi Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Da li mi se čini ili je PES6 mnogo brži nego što je nekad bio? Svi igrači lete (osim mrtvog Hipije), a shot gauge se puni do vrha čim pipneš taster. Ili ja pogrešno pamtim, ili ima neke veze sa 10 godina starom tehnologijom. Identičan utisak, prosto mi nerealno da ovo jeste bilo ovako.
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Kanzase, otkazao mi iz nekog razgloga chat, nisam mogao da ti cestitam u toku meca. :) Video si da sam dao autogol, to je zato sto sam dao neregularan gol na onaj bag (cutback shot). Znaci da je zvanican rezultat te utakmice 2-0 za tebe, revansirao si mi se za moju pobedu u prvom mecu...
Kanzas siti zez Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 skapirao sam... i meni nerealno brzo puni sut, retko kada potrefim koliko zelim.
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Mnogo zavisi od ocene shot technique i od toga da li ti je odbrambeni igrac na ledjima.
John Coltrane Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Mene Kanzas dobio, skoro nisam primio idijotksiji gol: Kembel umesto da izbije loptu nogom promasio je glavom i kao na tacnu protivniku. Posle toga, prva PPP 2v2 tekma, 1:0 za ENG (zico i ja) vs. ESP (Kanzas i Weenie). Sto se tice brzine ja sam posle petice i sestice imao utisak da svaki sledeci PES prave tako kao da se igra po kisi tj. pasovi idu znatno sporije na novijim verzijama. Kontrola suta je i dalje rak rana vecini, a ja sam tek zadnje 2-3 godine poceo da igram na analogu, totalno druga prica.
Weenie Pooh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Ne znam kako shot technique može da utiče na to da centarfor odapinje iste milisekunde u kojoj mi prst krene ka tasteru. Možda lupam jer ne znam da li je to tehnički uopšte moguće, ali da nije uzrok to što je softver optimizovan za mnogo sporije procesore od današnjih? Takođe, da li se neko seća šta ovde treba da se drži pri dodavanju da bi se izveo dupli pas? R2 nije, a sa R1 neće ni da doda...
MiddleClass Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 R1 ili L1 Jedno je turbo drugo je to za dupli. A dje igras na tastaturi Vini... :(
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 (edited) Ne znam kako shot technique može da utiče na to da centarfor odapinje iste milisekunde u kojoj mi prst krene ka tasteru. Možda lupam jer ne znam da li je to tehnički uopšte moguće, ali da nije uzrok to što je softver optimizovan za mnogo sporije procesore od današnjih? Takođe, da li se neko seća šta ovde treba da se drži pri dodavanju da bi se izveo dupli pas? R2 nije, a sa R1 neće ni da doda... Lepo. Shot technique znaci "sposobnost igraca da uputi precizan udarac iz nezgodnih pozicija i uglova". Nezgodne pozicije i uglovi su svi u kojima igrac nije okrenut direktno ka golu i situacije kada nije sam (ima igraca na ledjima). To utice i na kontrolu jacine suta. To je znacenje te ocene i tako je napravljen gameplay. A drugo, verovatno nisi navikao, odnosno odvikao si se od sestice, ja nemam problem sa sutiranjem jer igram samo staru generaciju pesa i znam tacno kako sljaka. Dupli pas je na L1+X. Edited June 16, 2016 by IndridCold
John Coltrane Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) R1 ili L1 Jedno je turbo drugo je to za dupli. A dje igras na tastaturi Vini... :( L1 + X edit: Imam 1 amandman, mozda ne bi bilo lose da imamo i Sholym (ili koji je vec najbolji latest patch). Juce uzeh svabe kad ono svi bez imena. CRO isto. Edited June 16, 2016 by John Coltrane
Meazza Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Svi igraci ce biti sa originalnim imenima i ocenama kad dobijete option file od mene.
Recommended Posts