MiddleClass Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Dobi me zasluzeno indrid drugu. Urugvaj-Holandija 2:1 :)
Meazza Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Izvinjavam se sto opstruisem ovo, al pretrpan sam rl glupostima ove nedelje. Javljam tim veceras i instaliram ovo da probam dal sljaka, a od vikenda sam avejlbl i za turnir. Sljaka sigurno, ako namestis kako treba. :) Pisi ovde za sve nedoumice... Middle ubija kako igra. :)
John Coltrane Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ja sam pratio ba teletextu i odustao na 1:0 za URU. Po do sad odigranim prijateljskim deluje da ce detaljo odlucivati. Svako svakog moze da tuce. Sent from my iPhone using Tapatalk
Meazza Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Mnogo ce znaciti i odabir igraca. To treba pazljivo uraditi.
189- Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 mene jos niko nije tukao -_- ako neracunamo sto sam dao neregularan gol ic-u
John Coltrane Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 mene jos niko nije tukao -_- Pa kad igras sa Brazilom
Meazza Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Nije me razbio sa Brazilom vec sa Engleskom. :) Kad je igrao sa Brazilom bilo je dvaput nereseno, 1-1 i 0-0.
Zico Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Probao bih i ja ovo, samo ako moze mali info sta mi sve treba. Pes6 imam na disku, a ako nema vise repstacija mogao bih da napravim selekciju novinara za neku ekipu (ENG, BRA, ITA...)
Meazza Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 (edited) Mozes da igras ako hoce i gylfi jer bi nas onda sa vama dvojicom bilo tacno 8, taman za pravo svetsko prvenstvo. :) Sad cu da ti posaljem PM sa instrukcijama. Edited June 15, 2016 by IndridCold
Meazza Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Mozete da izaberete bilo koje reprezentacije. Od najjacih su ostale Argentina, Francuska i Spanija.
189- Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Nije me razbio sa Brazilom vec sa Engleskom. :) Kad je igrao sa Brazilom bilo je dvaput nereseno, 1-1 i 0-0. drugu sam igrao sa holandijom Ma mene je razbio sa BRA -_- nakon 5-1 sa engleskom samo sam dokazao da si ti igrao sa jacom ekipom od mene -_-
Meazza Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Da, tacno, druga je bila sa Holandijom. Ajde gylfi, reci sudbonosno "da"!
Zico Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Evo ja cu napisati moj sastav, sutra cu odigrati neke utakmice da proverim kako radi, pa ako bude mesta racunajte na mene. ARGENTINA GOLMANI German Burgos Nery Pumpido ODBRANA Oscar Ruggeri Nestor Sensini Daniel Passarella Juan Pablo Sorin Javier ZAnetti Walter Samuel Jose Antonio Chamot SREDINA Diego Simeone Fernando Redondo Osvaldo Ardiles Juan Sevastian Veron Juan ROman Riquelme Ricardo Bochini Angel Di Maria Napad Lionel Messi Di stefano Gabriel Batistuta Mario Kempes Claudio Caniggia Diego Maradona Martin Palermo
Recommended Posts