June 15, 20168 yr Author On 15. 6. 2016. at 15:40, crtamOrasi said: Izvinjavam se sto opstruisem ovo, al pretrpan sam rl glupostima ove nedelje. Javljam tim veceras i instaliram ovo da probam dal sljaka, a od vikenda sam avejlbl i za turnir. Sljaka sigurno, ako namestis kako treba. :) Pisi ovde za sve nedoumice... Middle ubija kako igra. :)
June 15, 20168 yr Ja sam pratio ba teletextu i odustao na 1:0 za URU. Po do sad odigranim prijateljskim deluje da ce detaljo odlucivati. Svako svakog moze da tuce. Sent from my iPhone using Tapatalk
June 15, 20168 yr On 15. 6. 2016. at 16:34, 189- said: mene jos niko nije tukao -_- Pa kad igras sa Brazilom
June 15, 20168 yr Author Nije me razbio sa Brazilom vec sa Engleskom. :) Kad je igrao sa Brazilom bilo je dvaput nereseno, 1-1 i 0-0.
June 15, 20168 yr Probao bih i ja ovo, samo ako moze mali info sta mi sve treba. Pes6 imam na disku, a ako nema vise repstacija mogao bih da napravim selekciju novinara za neku ekipu (ENG, BRA, ITA...)
June 15, 20168 yr Author Mozes da igras ako hoce i gylfi jer bi nas onda sa vama dvojicom bilo tacno 8, taman za pravo svetsko prvenstvo. :) Sad cu da ti posaljem PM sa instrukcijama. Edited June 15, 20168 yr by IndridCold
June 15, 20168 yr Author Mozete da izaberete bilo koje reprezentacije. Od najjacih su ostale Argentina, Francuska i Spanija.
June 15, 20168 yr On 15. 6. 2016. at 16:41, IndridCold said: Nije me razbio sa Brazilom vec sa Engleskom. :) Kad je igrao sa Brazilom bilo je dvaput nereseno, 1-1 i 0-0. drugu sam igrao sa holandijom On 15. 6. 2016. at 16:50, John Coltrane said: Ma mene je razbio sa BRA -_- nakon 5-1 sa engleskom samo sam dokazao da si ti igrao sa jacom ekipom od mene -_-
June 15, 20168 yr Evo ja cu napisati moj sastav, sutra cu odigrati neke utakmice da proverim kako radi, pa ako bude mesta racunajte na mene. ARGENTINA GOLMANI German Burgos Nery Pumpido ODBRANA Oscar Ruggeri Nestor Sensini Daniel Passarella Juan Pablo Sorin Javier ZAnetti Walter Samuel Jose Antonio Chamot SREDINA Diego Simeone Fernando Redondo Osvaldo Ardiles Juan Sevastian Veron Juan ROman Riquelme Ricardo Bochini Angel Di Maria Napad Lionel Messi Di stefano Gabriel Batistuta Mario Kempes Claudio Caniggia Diego Maradona Martin Palermo