Nebojsa Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 citam na netu komentare na poluvremenu, pola bilo u fazonu "sta se lozite, namesteno iz 1 u 2", pa rekoh pazi ove smarace kladionicare, kad ono medjutim... nisam gledao, ne mogu nista da kazem sem da ne zelim da verujem da smo namestili :(
El Patron Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) sad sam bio na rsb malo da citam komentare :D ovu sliku sam video kod onog agatonovica. Po ciganima skoro svaki gol Partizana ove sezone je cist user, jedva cekaju derbi. Ja sam verovao! Edited April 5, 2017 by El Patron
theanswer Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 citam na netu komentare na poluvremenu, pola bilo u fazonu "sta se lozite, namesteno iz 1 u 2", pa rekoh pazi ove smarace kladionicare, kad ono medjutim... nisam gledao, ne mogu nista da kazem sem da ne zelim da verujem da smo namestili :( Obično se utakmice iz 2 u 1 nameštaju tako da gol padne u 90. minutu.
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 sad sam bio na rsb malo da citam komentare :D ovu sliku sam video kod onog agatonovica. Po ciganima skoro svaki gol Partizana ove sezone je cist user, jedva cekaju derbi. Ja sam verovao! Evo i ja jedva cekam derbi :) Vidim na b92 forumu uobicajeni kookachi drvlje i kamenje na sudiju lopova koji vam je ukrao penal (valjda) a kladionicari(Mozzart) ovako kazu za izjednacujuci gol Sudija Čolović dosudio je indirekt zbog opasne igre (u namanju ruku diskutabilan), Nisam pazljivo gledao pa pojma nemam da li i jedna prica tu ima osnova.
theanswer Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Lik išao đonom, to je valjda opasna igra. Svirao bi faul na svakom drugom delu terena, pa je zato ovde svirao indirekt. Gol je user, al ono nije baš toliki user kad šutiraš sa 10m na gol širine 7m. Voždovac je imao 2 mrtve šanse i još jednu kontru 2 na 2 da reši tekmu, ko im je kriv. Partizan je isto imao zicer Kosovića. I dalje ne vidim ništa specijalno u njemu. Derbi će u najavi da bude smor, mislim da će biti nerešeno ponovo. Edited April 5, 2017 by theanswer
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Bice verovatno zabavni derbiji u kupu. Cenim da ce Hajdi Klum slucajno da nas spoji u polufinalu jer se igraju dve utakmice. Tu valjda onaj nas nece da jajari po obicaju.
theanswer Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Nadam se da nećemo igrati u kupu. Veliki broj derbija razvodnjava. 2 po sezoni puna kapa. Eventualno neko finale kupa, to odavno nije bilo. Ovo sa 3 derbija u sezoni je već smor. Nego, jel su promenili na kraju sistem takmičenja opet?
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Meni vala ne. Sem tih mucenih derbija i ono malo letnjeg batrganja po Evropi slabo sta vredi i pogledati od naseg fudbala. Od sledece sezone valjda ostaje PO al se ne dele bodovi.
Nebojsa Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) ... edit: u stvari, pre je za plakanje, eto nama ponovo bana za neki dan :( Edited April 5, 2017 by Nebojsa
MiddleClass Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Ko u najboljim vremenima iz 1-2. Strijelac gola krece pocetkom drugog da se drzi za primicac jer vidi da mu njegov trener sprema omcu. Zivi zid siri noge kao beogradjanka kad Lola Smiljanic kroci na splav. Mihajlov izgleda zaboravio da nije vise crnobeli te igra dupli pas sa Leonardom i ovaj zabija. Posle meca igraci Vozdovca i Partizana zagrljeni ispred juga pjevaju kurva umire, kurva gasi se... :D Sto rece dansver, sami pali sami se ubili. Sta su sve promasili... Edited April 5, 2017 by MiddleClass
El Patron Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Da Djurdjevic nije dirao loptu posle suta Ostojica verovatno bi bila laksa pobeda, ovako je najzasluzniji Kljajic.
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Koji je sad nik forumasa koji je formerly bio known kao Pavle ili Pavlle? Naleteo sam na hardu na neke super fotke(stari Bg) koje je on cini mi se davno okacio na b92 forum pa da pitam da li je ok da repriziram Usput naleteh na forumasicu sa zanimljivim nikomhttp://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showuser=1933 edit: nevermajnd, lociran je Edited April 5, 2017 by katamaran
theanswer Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Koji je sad nik forumasa koji je formerly bio known kao Pavle ili Pavlle? Naleteo sam na hardu na neke super fotke(stari Bg) koje je on cini mi se davno okacio na b92 forum pa da pitam da li je ok da repriziram Usput naleteh na forumasicu sa zanimljivim nikom http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showuser=1933 edit: nevermajnd, lociran je Kakav skok u profile views
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Bice da sam ipak trebao da napisem nik Paprichica Nasao sam coveka pa sam prijavio moderaciji da obrisu trol. Pardoniram. Edited April 5, 2017 by katamaran
Recommended Posts