Jump to content
IGNORED

FK Crvena zvezda 2016/17

Nemanja Posrbica

Recommended Posts

Posted (edited)

Mislim da je poenta sasvim dovoljno zadovoljena...

Molio bih te samo da me ubuduce (idealno bi bilo i ostale po mom skromnom misljenju) postedis svog podsmevanja. Posebno kad je rec o stvarima u koje izvesno ni sam dovoljno ne verujes.

Isto vazi za ostale znalce kakvih je sve vise na forumu. Samo jos da se nadje bar jedan da stane iza svojih reci. 

Edited by katamaran
  • Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

725

• katamaran

632

• Apollo Creed

410

• Bright Billy

356

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nazalost, ne mogu da ti obecam da ces biti postedjen takvih neprijatnosti. jer domaci fudbal moze da sluzi jedino & iskljucivo za sprdnju i zajebanciju, a meni ce biti zao ako se ti nadjes licno uvredjen zbog tako nekog posta.

Posted (edited)

Ako ti predstavlja zadovoljstvo da sam ispadnes smesan na kraju price zaista nemam nikakvih mogucnosti da te sprecim.

Edited by katamaran
Posted (edited)

svako nosi svoj krst

edit: ja sam podjebavao i samog sebe (onda kada sam napisao da je cirbes najgori centar u zvezdinoj istoriji) pa mi to daje moralni kredibiltet da se sprdam i sa drugima. uvek podjes od sebe, pa krenes dalje.

Edited by Nikodije
Posted

svako nosi svoj krst

+1

Svako dobro i kraj price sto se mene tice

Posted

Možda neki kompromis, tipa da katamaran uplati neku svotu na povoljan ishod za Napredak?

Posted (edited)

Možda neki kompromis, tipa da katamaran uplati neku svotu na povoljan ishod za Napredak?

Ne vidim logiku. Jesam li ja negde rekao da sam siguran da Napredak dobija?

Ako neka kladionica daje 1.3 na to da ce sunce sutra izaci na istoku molim da me uputite do iste da caskom uplatim.

edit: i zajebite me vise sa ovom  pricom. Na dalje cu samo ignorisati. Mislim da smo se razjasnili...

Edited by katamaran
Posted

Pa tvoja uverenost (moralna i materijalna) da Napredak može da osvoji bod ili tri bi pomogla čitavoj "diskusiji".

Posted (edited)

Pa tvoja uverenost (moralna i materijalna) da Napredak može da osvoji bod ili tri bi pomogla čitavoj "diskusiji".

Razumes razliku izmedju "moze da" i "sigurno osvaja" ili treba da pojasnim?

Ja hazarder nisam. Lovu bih stavio samo na nesto u sta sam siguran. Ne vidim sta sprecava ostale da urade isto ako su vec toliko sigurni

Sad i definitivno kraj price.

Tebe simpatisem jer me redovno nasmejes al ne znam koji ti je andrak danas sa stalkovanjem. Iz frizidera ces da mi iskocis kako si krenuo.

Edited by katamaran
Posted (edited)

katamarane, nije ti fora da brises svoje postove na koje neko (recimo ja) odgovori.

tj delove posta u ovom slucaju

Edited by Nikodije
Posted (edited)

Mislim da ne bi trebalo da ignorišeš to da se piše "nadalje". Valjda smo razjasnili.

Ukratko, znaš da je utakmica nameštena u Zvezdinu korist i ne bi stavio pare na Napredak ni da si u srodstvu sa Gašićem. Tako kaži, a ne ovako kao kiša oko Kruševca.

Edited by Goranz
Posted (edited)

katamarane, nije ti fora da brises svoje postove na koje neko (recimo ja) odgovori.

tj delove posta u ovom slucaju

Obrisao sam samo deo koji je ubacen editom a napisan pre tvog sledeceg posta. Ne vidim da si na to odgovorio a zelja mi je da zavrsavam ovu pricu.

Svakako stojim iza napisanog.

edit: vidim sad i tvoj edit. Samo kazem da mi je to jako ruzno.

Mislim da ne bi trebalo da ignorišeš to da se piše "nadalje". Valjda smo razjasnili.

Ukratko, znaš da je utakmica nameštena u Zvezdinu korist i ne bi stavio pare na Napredak ni da si u srodstvu sa Gašićem. Tako kaži, a ne ovako kao kiša oko Kruševca.

Ukratko, imas problema sa elementarnom logikom a tu ti ja vec ne mogu pomoci...

Edited by katamaran
Posted

Obrisao sam samo deo koji je ubacen editom a napisan pre tvog sledeceg posta. Ne vidim da si na to odgovorio a zelja mi je da zavrsavam ovu pricu.

Svakako stojim iza napisanog.

prica je mogla jos juce da bude zavrsena, nego si osetio potrebu i danas da je produzavas sa savetima da odem u kladionicu. a prethodno sam napomenuo da 10 godina nisam bio u istoj. nemoj prvi da budes dosadan, a onda kao demonstrativno prekidas besmislenu raspravu

Posted

Nema rasprave sa zilotima kao što je katamaran. Takvi još veruju da je Zvezda regularno uzela KŠ 91. :isuse:

Posted (edited)

ok

predlazem kompromis da smo obojica dosadni i da je sjajan trenutak za prekidanje besmislene rasprave. Mislim da smo se razjasnili.

Ne prekidam demonstrativno nego sam se smorio. Mogu misliti kako je onima koji bi da citaju o FKCZ a ne nase preganjanje.

Edited by katamaran
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...